injector gpl infundat pe acel cilindru.
Bujii Gpl
Collapse
X
-
Originally posted by biancamarius5 View Postsunt de acord daca am crede tot cespun producatorii de piese am ajunge la un consum de 1l la 100 si o racheta nu un logan(bujii scumpe ce reduc consumul,ulei scump ce reduce consumul,anvelope inteligente ce reduc consumul,filtru de aer scump ce ajuta la reducerea consumului etc)
Comment
-
Gasesc destul de greu bujii pt loganul meu 1.2. De cele mai multe ori preturile sunt cu 30-50% mai mari decat la un logan 1.4/1.6.
Ma uitam la un moment dat la niste bujii iridium dar preturile sunt chiar uriase ajungandu-se la peste 60 ron/bujie.
Cele originale de pe masina sunt LZKAR7B de la NGK. Le-as vrea ori pe astea ori unele mai bunicele dar pretul sa nu fie de 3 ori mai mare. Aveti vreo sugestie la vreun magazin ? Multumesc.
Comment
-
Ms pentru atentionare, dar am gpl pe masina .
In functie de pret voi decide daca voi pune bujii speciale pentru gpl. Cu cele de fabrica am 45.000 km si sunt multumit de ele. Voi vedea ulterior daca noile bujii imi vor lasa o impresie buna, oricare marca ar fi ea.
Am citit la un moment dat ca ai pus pe masina bujii iridium (sper sa nu confund persoana ). Nu inteleg de ce le-ai schimbat repede. Ar trebui sa fie mai rezistente.
Comment
-
Bujii GPL
Eu am avut o problema cu o bobina de inductie.
M-am documentat si am gasit o brosura de la Beru cu recomandari.
Am gasit un set de bujii echivalente la Selgros cu 26 RON setul.
Sint cu un electrod si previn supraincalzirea bobinelor.
Dupa ce le-am instalat masina merge fara probleme.
Comment
Comment