@alexpeed si nu numai: se duce 1.4, chiar si pe gpl , 178 pe ceas? ca l am chinuit saracu de dracii l a luat si nu vrea mai mult de 170 pe ceas, si asa chinuit...sau e de la resoftare? sa nu mi spui ca de la filtrul sport...scuze de offtopic
Viteza Maxima 1.4 GPL
Collapse
X
-
N-am filtru sport, am remapare care nu prea se simte pe GPL, doar pe benzina, in schimb o fugaresc de cand e pe mana mea, oricum acum am inteles ca reali a luat 168 (pe GPS) blana pe benzina. Acum vreo 2-3 saptamani spre Sibiu, am lasat masina lui cos_min_i.
Comment
-
@Augustin-Yng ai masina resoftata ? E curios ca prinzi doar atat pe GPL ... A mea, cu doua persoane si full de bagaje, pe gaz se duce cu mult mai mult, undeva pe la 155 - 160 km/h (GPS) si 5000 ture la turometru, dupa 5000 de ture trece automat in benzina. Stiam ca trece pe benzina dupa 5000 de ture dar abia duminica cand m-am alergat cu Cata_Fof venind dinspre Tulcea am avut ocazia sa experimentez. Nu stiu ce sa zic, poate ca e cazul sa treci pe la cei ce au montat-o sa vezi daca nu e cazul de niste reglaje.
Comment
-
Originally posted by ady_p View Post@Augustin-Yng ai masina resoftata ? E curios ca prinzi doar atat pe GPL ... A mea, cu doua persoane si full de bagaje, pe gaz se duce cu mult mai mult, undeva pe la 155 - 160 km/h (GPS) si 5000 ture la turometru, dupa 5000 de ture trece automat in benzina. Stiam ca trece pe benzina dupa 5000 de ture dar abia duminica cand m-am alergat cu Cata_Fof venind dinspre Tulcea am avut ocazia sa experimentez. Nu stiu ce sa zic, poate ca e cazul sa treci pe la cei ce au montat-o sa vezi daca nu e cazul de niste reglaje.
Comment
-
Originally posted by ady_p View Post@Augustin-Yng ai masina resoftata ? E curios ca prinzi doar atat pe GPL ... A mea, cu doua persoane si full de bagaje, pe gaz se duce cu mult mai mult, undeva pe la 155 - 160 km/h (GPS) si 5000 ture la turometru, dupa 5000 de ture trece automat in benzina. Stiam ca trece pe benzina dupa 5000 de ture dar abia duminica cand m-am alergat cu Cata_Fof venind dinspre Tulcea am avut ocazia sa experimentez. Nu stiu ce sa zic, poate ca e cazul sa treci pe la cei ce au montat-o sa vezi daca nu e cazul de niste reglaje.
Pai de cite ori am testat a fost si sotia si stii doar cum suntai trecut de 120 "....gata cit o mai alergi,ajunge......."
Da,masina e resoftata si atat am prins 147 pe gps(160 pe ceas)dar voi reveni cu mai multe detalii cind voi fi singur sa-i dau talpa)
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
Salut.
Vad ca la capitolul asta doar eu sunt"nebun"
Numai bine.
Comment
-
-
Salut.
In ultimul timp am avut ceva drumuri pe autostrada
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Pai aici era topic dedicat pentru gpl
In fine,voua cu 16 volti viteza asta e mai usor/repede de atins.
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by alex nebunu View Postsall eu ce sa mai zic la 16 16v 210 pe A2 CU 3 PERSOANE IN EA SI MOTORUL NU AVEA DECAT 8000 DE KM FARA NICI O MODIFICARE DB 99 ASM
Comment
Comment