Viteza Maxima 1.4 GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@alexpeed si nu numai: se duce 1.4, chiar si pe gpl , 178 pe ceas? ca l am chinuit saracu de dracii l a luat si nu vrea mai mult de 170 pe ceas, si asa chinuit...sau e de la resoftare? sa nu mi spui ca de la filtrul sport...scuze de offtopic
    sigpic

Comment

N-am filtru sport, am remapare care nu prea se simte pe GPL, doar pe benzina, in schimb o fugaresc de cand e pe mana mea, oricum acum am inteles ca reali a luat 168 (pe GPS) blana pe benzina. Acum vreo 2-3 saptamani spre Sibiu, am lasat masina lui cos_min_i.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

@Augustin-Yng ai masina resoftata ? E curios ca prinzi doar atat pe GPL ... A mea, cu doua persoane si full de bagaje, pe gaz se duce cu mult mai mult, undeva pe la 155 - 160 km/h (GPS) si 5000 ture la turometru, dupa 5000 de ture trece automat in benzina. Stiam ca trece pe benzina dupa 5000 de ture dar abia duminica cand m-am alergat cu Cata_Fof venind dinspre Tulcea am avut ocazia sa experimentez. Nu stiu ce sa zic, poate ca e cazul sa treci pe la cei ce au montat-o sa vezi daca nu e cazul de niste reglaje.
        sigpic
        Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Originally posted by ady_p View Post
          @Augustin-Yng ai masina resoftata ? E curios ca prinzi doar atat pe GPL ... A mea, cu doua persoane si full de bagaje, pe gaz se duce cu mult mai mult, undeva pe la 155 - 160 km/h (GPS) si 5000 ture la turometru, dupa 5000 de ture trece automat in benzina. Stiam ca trece pe benzina dupa 5000 de ture dar abia duminica cand m-am alergat cu Cata_Fof venind dinspre Tulcea am avut ocazia sa experimentez. Nu stiu ce sa zic, poate ca e cazul sa treci pe la cei ce au montat-o sa vezi daca nu e cazul de niste reglaje.
          Poti schimbi setarea din softul gazului sa nu treaca la 5000 pe benzina. La mine e pus undeva pe la 6500, ca sa nu mai treaca niciodata pe benzina!!!

Comment

Originally posted by ady_p View Post
            Salut.
            Pai de cite ori am testat a fost si sotia si stii doar cum suntai trecut de 120 "....gata cit o mai alergi,ajunge......."
            Da,masina e resoftata si atat am prins 147 pe gps(160 pe ceas)dar voi reveni cu mai multe detalii cind voi fi singur sa-i dau talpa)
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

Salut.
              Am revenit.
              Numai bine.
              Attached Files
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

Salut.
                Vad ca la capitolul asta doar eu sunt"nebun"
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Photo0150.jpg mi-e rusine daca intreaba cineva, eram pe vre-un autobahn

Comment

Salut

Loganul de servici viteza max pe ceas + ac 160 nu am poza ..... sii are 120 000 de km la bord

Comment

augustine noi nu nu prea avem drum pe autostrada poate tu ai mai des. Ca si viteza maxima am prins si eu 160 si un pic dar pe bord nu aveam gps asa ca reali nu stiu.

Comment

Salut.
                        In ultimul timp am avut ceva drumuri pe autostrada
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

sall eu ce sa mai zic la 16 16v 210 pe A2 CU 3 PERSOANE IN EA SI MOTORUL NU AVEA DECAT 8000 DE KM FARA NICI O MODIFICARE DB 99 ASM

Comment

numele spune totul

Comment

Salut.
                              Pai aici era topic dedicat pentru gpl
                              In fine,voua cu 16 volti viteza asta e mai usor/repede de atins.
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Originally posted by alex nebunu View Post
                                sall eu ce sa mai zic la 16 16v 210 pe A2 CU 3 PERSOANE IN EA SI MOTORUL NU AVEA DECAT 8000 DE KM FARA NICI O MODIFICARE DB 99 ASM
                                Nu cumva ai si vreo 35 cp in plus fata de un 1.4?
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google