Viteza Maxima 1.4 GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alex nebunu View Post
    sall eu ce sa mai zic la 16 16v 210 pe A2 CU 3 PERSOANE IN EA SI MOTORUL NU AVEA DECAT 8000 DE KM FARA NICI O MODIFICARE DB 99 ASM
    Pe GPL e buna viteza asta, sunt convins ca pe benzina rupeai kilometrajul.

Originally posted by Augustin-Yng View Post
    Salut.
    Am revenit.
    Numai bine.
    175 pe bord, 159 pe GPS.
    Cand spuneam ca bordu fura cu peste 7% iar mi-ati sarit in cap.
    Adica la viteza de top cam 15 km.
    Last edited by Octavian; 24 September 2010, 20:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by alex nebunu View Post
      sall eu ce sa mai zic la 16 16v 210 pe A2 CU 3 PERSOANE IN EA SI MOTORUL NU AVEA DECAT 8000 DE KM FARA NICI O MODIFICARE DB 99 ASM
      Salut.
      Asta esti TU?!

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Ete de asta se infing unii in copaci ca surdu in toba si apoi oare ce s-a intamplat mergeti si voi mai normal. repede oare cat prinde. Loganul nu-i masina sport sa-i dai 200 sau mai mult si apoi sa te lauzi. Parerea mea e mergi normal si n-ai probleme. Multi o sa zica ce-i cu bosorogul asta s-a gasit si el sa comenteze. nu zic si eu mai calc pedala da totusi in limita bunului simt la o depasire ceva ca viata una ai masina tot tabla. La cat mai multi km fara probleme
        Scuze de off topic

Comment

Salutare,
          Eu am prins vara asta pe A2 153km/h pe GPS (163 in bord). Instalatie Landi Renzo de 1000 km (in mom testului). Probabil ca mai urca, dar cred ca trebuia sa mai stau minute bune cu pedala la fund :P . Imi pare rau ca nu am facut trecerea pe benzina sa vad daca ar mai fi urcat.

Comment

Originally posted by Octavian___31 View Post
            Pe GPL e buna viteza asta, sunt convins ca pe benzina rupeai kilometrajul.

175 pe bord, 159 pe GPS.
            Cand spuneam ca bordu fura cu peste 7% iar mi-ati sarit in cap.
            Adica la viteza de top cam 15 km.
            1.4 benzina 180km/h la bord k nu am avut gps la mn
            Attached Files

Comment

Conteaza si tipul de instalatie gaz,defapt firma conteaza,tehnologia,bla,bla... Eu am Milano ,am mers 165 ,real o fi fost 158,lejer am ajuns ,fara nicio problema,mai avem pedala multa,180 real daca nu prinde imi tai gatul ,am 60.000 km si parca e alta masina

Nu iti fie rusine,golf 5 1.4 de 75 cai cu 1 km/h prinde mai mult decat loganu

@Adrian15,la tin ema refeream,g4 1.4 prinde cu un km/h mai mult decat logan 1.4 ,si face suta mai greu :P
              Last edited by fanrenault; 16 October 2010, 23:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cat am avut Loganul n-am depasit 145-150 pe bord si deja simteam ca decoleaza, ar fi fost inconstienta curata daca mai acceleram.

Bine ca voi va laudati cu vitezele astea mari - dar de ce nu zice nimeni de senzatia super de "stabilitate" la viteza aia? Oare cat de repede ar frana de la viteza asta?

Comment

Uite impresia mea despre stabilitate, a mea sta suuper bine pe sosea, e placere pe curbe si la viteza mare, cu franele n-am probleme deloc, frane de motor mereu (asa conduc) si blochez rotile imediat daca bag picioru' ca melteanu', nu mai am acel "fading" cum il aveam cu franele de fabrica. Vreau sa-mi depasesc vechiul record cat de curand dar sa-mi pun tablele (sa am talonul de fabrica) si sa-mi iau permisul inapoi. Cu dci-ul stock dupa 140 km/h, si pot confirma, simt vantul pe sub ea iar franele sunt mai proaste ca la a mea, e putin nasol cand schimbi benzile la viteza foarte mare in rest e ok.
                  Last edited by aleXpeed; 17 October 2010, 01:09.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

180 pe autostrada a1 2 persoane in masina motor 1.4 mpi 187.000 km... nu mi-a trecut prin cap sa fc si poza asta e. numai bine

Comment

va las pe voi sa comentati aici, va anunt cat prind data viitoare pe autostrada. apropo, viteza depinde cam de multe, nu cred ca te fura kilometrajul. in primul rand depinde de cauciucuri.
                      Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

Te fura daca talonul rotilor este mai mic, acum bag mana-n foc ca iau 200 fara griji pe ceas, ca sunt nereali e partea a doua, de-aia vreau sa testez cu 185/65/15 cat mai prind acum, data trecuta am luat 178 pe ceas, acum ma astept la mai mult, voi reveni cu rezultate.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

credeti ca va fura ceasul de bord? de unde stiti ca nu va fura gps-ul?
                          Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

doar 150 si pe gaz si pe benzina. eroarea de viteza la mine e de +4km/h

Comment

@scriosteanuc: pai, de cate ori mergi cu 60km/h pe ceas, nu te opreste politia, radarele fixe din localitati arata mai toate toate 54-56km/h; tot atat arata si marea majoritate a gps-urilor; cand m-a luat radarul la 70km/h in bord am fost inregistrat cu 64km/h...iar in manualul de service scrie ca priza senzorului de viteza are raport 1.05:1 fata de planetara, deci asa e facut, sa arate mai mult.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google