Viteza Maxima 1.6 GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am alimentat la intrare in Timisoara si am plecat la drum catre Grecia .Pe autobanda din Serbia masina nu a mers mai mult de 155 pe ceas ,am ajuns in podea cu acceleratia si nu sa schimbat nimic,si ma refer la vreo 200de kilometri.Cand sa terminat gazul am alimentat de la sarbi si sa mai schimbat situatia ,am duso pana la 175 pe ceas .Cu gazul de la Greci am ajuns la 180 pe ceas dar sa decuplat gazul 5000rot.min.Acolo unde am montat instalatia au spus ca nu este asa bun gazul de la noi (Timis) nu am crezut pana nu am vazut ,acum le dau dreptate.

Comment

Daca tot ai dezgropat threadurile ingropate de tata popa
      nu mai stiu ce gaz aveam dar acul a stat fix putin sub 180, 60mii km, bujii de fabrica neschimbate, ulei 10w40 elf
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

180 pe ceas,probabil ca mai mergea vreo 1-2.kph depinde de gume,de presiune si alti factori. Acceleratie 60-160 incepand cu a 3.a fac in 28 sec.

Comment

conteaza mult daca bate vantul, inclinatia drumului, ce presiune ai in pneuri, ce gaz ai, ce temperatura exterioara este, ce bujii ai si nu in ultimul rand cum s-a trezit motorul de dimineata !
          PS : eu aveam tablele de iarna cu anvelope stock, ma astept ca wolfrace ultralite de vara tot cu anvelope stock sa conteze la franare, acceleratie si la vmax

Comment

Nu are cum sa bata un vant din spate sa te impinga asa distanta lunga,180 e vitezaa!

http://www.youtube.com/watch?v=NqP7Imkk3cI (top speed gaz)

http://www.youtube.com/watch?v=8XJ-pTn9V8o (60-160) totul pe gaz

Comment

pai nu te ajuta sa te impinga, iti face loc, dar daca vine vant din fata te incetineste

Comment

Aaa ,da asa da,totul e relativ Daca nu bate vantu e mai bine )) daca da e dezavantaj .e ok dao in colo 88 cai gaz nu am ce sa doresc mai mult

Comment

da-i o resoftare de la doc, e si mai bine ;)
                  ulei bun, filtre bune si placute de calitate, e suficiment !

Comment

Nu am nevoie )) Accelereaza bestial. De la 50 kph cu a 4.a cand o calc simt cuplu frumos ,ei bine ,la o depasire mai tare dau a 3 a si si mai tare de la viteza aia,hehe e foarte distractiv

Restul le pun de claitate placute si alea,deci stiu ca dau ban mai mult pe originale decat sa dau pe pirat cum zicea unu ca piesele la opel sunt mai ieftine,si tto el zicea ca isi cumpara piese pirat sau de la dezmembrari
                    Last edited by fanrenault; 17 February 2012, 16:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

fiecare masina accelereaza bestial pana conduci una mai puternica
                      dupa aia paleste ca muscata fara apa

Comment

Am avut fiat coupe "from hell" 20 v 2.0 biturbo (te impingea in scaun de si spatarul se lasa pe spate de dadeam pe spate ),dar la 88 cai aia e acceleratie faorte buna,adica asta e putere greutate

Comment

Iti trage bine pe gaz, depinde foarte mult si cat gaz ai in butelie ca sa aiba presiune sa traga. Mie unul la 1.4 nu prindea mai mult de 160 nici sa o pici cu ceara pe GPL. Cum o treceam pe benzina, urca la 175 km/h, iar dupa ziceam sa o trec pe GPL sa mentin viteza insa acul scadea spre 160).

Timpii la GPL ii am la 2.3 parca iar cei pe benzina sunt 3.4), se sperie doreii si cica n-au ce-i face ca mai mult GPL nu ar putea sa ii dea. Am incercat odata manevra asta si mi-au dat GPL prea mult de nu mai tragea si murea si motorul in relanti + miros de gaz pe aeroterma de saream in aer.

Sunt multumit de viteza aia pe GPL, este ok dar sunt curios la urmatorul test, benzina sa se duca fara numar iar dupa apasarea butonului "magic" sa vad cat scade).
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Desigur si gaz.ul conteaza,ca o data am pus gaz prost si avea laguri,ziceam "ce ....?" Acum nu mai am treaba,am schimbat filtrele de la gaz si tot ce trebuia schimbat,si merge bien acuma momentan,sper sa nu prea mai nimeresc "mancare" rpaosta pentru masina Cred ca conteaza si firma de sistem gaz..... :P Eu chiar sun tincantat cu merge pe gaz,conteaza si motorizarile logic,ca puterea la 1.4 si sotck e mai mica decat la 1.6 logic. Dar nu mai dau viteza ,ca bag picoaru l e periculos plus de asta mai si consuma aiurea,desigur e distractiv

Comment

eu cu 1.6 16v m-am dus cu ia in 190km/h nu as avea de ce sa mint, mi-a prins mai greu viteza asta in comparatie cu benzina dar oricum sunt f multumit, si la 190 a ramas mai mult nu sa dus, in comparatie cu benzina unde am luat 200

Comment

1,6 mcv 190/kmh si cred ca se ducea la 200/kmh cand instalatia mea mergea perfect...dar am consumat de la Fetesti-Bucuresti in jr de 40 litri gpl....
                                "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google