Salut. Pe 13 mai am omologat la Rar Braila instalatia ( la peste 10 luni de la montare). Deci nu e o limita de timp pt. omologare. Cost 164,4 lei. Acte necesare: cartea instalatiei ( de la montator), CIV, talon, CI proprietar si o declaratie/cerere completata la fata locului. Pe timpul verificarii nu m-au lasat sa stau in hala, dar am putut vedea printr-o fereastra cam ce fac. Cred ca au verificat si noxele. Totul a durat cam o ora. De trecut pe talon, nu stiu, n-am intrebat. Si nici nu intreb, ca sigur imi vor mai salta niste bani. Astept pana in decembrie la ITP si daca zic aia ceva ma orientez. Dar daca ar fi trebuit, cred ca-mi spuneau cei de la RAR. Si la Dacia veche nici vorba de trecut pe talon Gpl. Si m-au oprit destui politisti...
Acte Necesare Pentru Omologare GPL
Collapse
X
-
Pe 15 am facut si eu omologarea ...se uita la instalatie cum e montata serii tot ,da ture de masina se uita la roti sa fie marimea care trebuie ,mi-a deschis toate usile sa uitat la abtipildele de pe stalpi mi-a zis sa la lipesc pe cele cu gpl pe parbriz si luneta ,sa uitat de folie pe fata si pe urma o baga la noxe si pe gaz si pe benzina ....totul e repede si simplu doar ,sfatul meu , sa fiti cat mai in regula cu masina ce e vizibil ca se poate lua de orice, un taxiu langa mine avea anvelope mai late si la dat afara .
Comment
-
Salut, am facut si eu programare la RAR pt omologare GPL, intrebarea mea este: masina e pe numele lui tata, pot sa ma duc eu cu ea acolo ? (el nu are timp)
Si mai e o chestie, am parbrizul destul de crapat, se pot lua de chestia asta ?
Daca chiar ma intreaba de el, le zic ca saptamana viitoare am programare sa il schimb... Sper sa nu fie problema... oricum pana la ITP il voi schimba.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Astazi am facut si eu omologarea instalatiei GPL la RAR.
Cost: 165 lei
Timp de asteptare de cand a intrat masina pana mi s-au dat actele: o ora.
Acte care mi s-au cerut: buletin, carte identitate auto, talon, acte instalatie gpl, abitibildurile pentru parbriz, bon de programare(primit la intrare).
A mai ramas de schimbat talonul(asta ramane pe viitor, vad ca parerile sunt impartite, si doar ce l-am schimbat acum 2 luni pe motivul schimbarii adresei din buletin).
Comment
Comment