asteptam poza talonului cu tipul instalatiei si al buteliei! cei de la Bucuresti-PIPERA nici nu au vrut sa auda de asa ceva! raspuns categoric NU SE MAI TRECE! si am avut toate actele la mine nu m am dus pur informativ! Astept poza cu talonul sa vad minunea de la Suceava! o fi alta lege acolo????!!!!!!
Acte Necesare Pentru Omologare GPL
Collapse
X
-
daca topicul e prea stufos va aduc aminte :
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=169
am uitat sa precizez ca a pierdut si procesul intentat (avea certificatul eliberat la 3 zile dupa ce trecuse instalatia de gpl pe carte la rar, deci problema militienilor de la inmatriculari).
deci treaba e cat se poate de legala.Last edited by Costi-bc; 12 July 2014, 18:04.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Trebuie trecuta in certificat! (Din experienta proprie, la un certificat eliberat pe 10.07.2014)
Faptul ca politistul ,accepta o copie dupa cartea de identitate ,este o clementa din partea lui
RAR-ul nu are competenta in acest sens,fiind suficienta mentionarea in cartea de identitate(de unde si raspunsurile ambigue din partea acestora)
Comment
-
Originally posted by alex61 View PostTrebuie trecuta in certificat! (Din experienta proprie, la un certificat eliberat pe 10.07.2014)
Faptul ca politistul ,accepta o copie dupa cartea de identitate ,este o clementa din partea lui
RAR-ul nu are competenta in acest sens,fiind suficienta mentionarea in cartea de identitate(de unde si raspunsurile ambigue din partea acestora)
Comment
-
Scuze de intarziere, dar am fost plecat din localitate. Atasez scanarea talonului.Attached Files
Comment
-
Originally posted by draculaflying View Poste clar ! nimeni nu pune o poza cu instalatia trecuta in talon deci.............nu se mai trece, simplu in trecut,da, dar acum, nu! restul e cancan, prietenul care stie de la varul prietenului care stie de la fratele varului prietenului si tot asa!o/____\o
(i)
.........
Comment
-
conform procesului verbal, amenda din linkul de mai sus a fost data cf. OUG 195/2002; inca n-am avut timp sa citesc toata OUG, dar am dat un ctrl + f dupa criteriul GPL si nu am gasit nimic http://www.legislatia-rutiera.ro/ordonanta-de-urgenta/
militienii gresesc frecvent cand aplica amenzi sau gresesc intentionat, deci un proces verbal nu este o proba/dovada
eu unul inca nu mi-am omologat instalatia gpl, o voi omologa atunci cand imi expira itp-ul, deoarece nu am gasit nicaieri scris/mentionat obligativitatea omologarii instalatiei intr-un anumit interval de timpLast edited by tiptil; 15 July 2014, 16:39.
Comment
-
Comment