depinde ce instalatie vrei si pentru ce masina...de la 1500 la 3000 lei.
Acte Necesare Pentru Omologare GPL
Collapse
X
-
Salut.
Eu am pus landi renzo cu rezervor toroidal(42l/util) si ma costat in iunie 24mil.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Mie in Martie 2010 cand mi-am omolag GPL-ul la RAR, cei de la SPCIV-Prahova, nu mi-au trecut in talon (talon nou-european) Nici instalatia de GPL si nici anvelopele. La observatii am decat masa totala autorizata. Port dupa mine o copie dupa cartea masini, pt orice eventualitate.
Comment
-
esti de tot rasu....ce treaba are RAR-ul cu talonul aka certificatul de inmatriculare?
ca sa iti treci GPL-ul in talon te duci frumos la politie cu : talonul vechi, CIV si copie dupa CIV, CI si copie dupa CI, o declaratie de la xerox prin care ceri preschimbarea talonului, o chitanta de la CEC de 37 lei pentru preschimbare talon si copie dupa prima pagina din cartea de ti-o da cand iti monteaza GPL-ul....si in maxim 2 saptamani iti vine talonul prin posta acasa
Comment
-
CIV-carte identitate vehicul
C.I-carte de identitate
poate nu stie ce inseamna,fiecare
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
nu e nevoie neaparat sa schimbati talonul. eu nu ma fost decat la rar sa o treaca in cartea masinii. si port o copie xerox dupa mine. m-au oprit , le-am aratat si am plecat mai departe.Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
Originally posted by scriosteanuc View Postnu e nevoie neaparat sa schimbati talonul. eu nu ma fost decat la rar sa o treaca in cartea masinii. si port o copie xerox dupa mine. m-au oprit , le-am aratat si am plecat mai departe.
Programare RAR
acte instalatie
CIV Original
CI Original
Timp =3ore
Comment
-
gpl in talon
pana la urma cum o fi mai bine?
am fost la rar sa imi treca in civ instalatia gpl. tipu' care mi-a verificat mie masina zicea sa nu mai merg si la politie e suficient sa am cartea masinii. langa mine altcineva tot cu un logan cu gpl. cel care ii verifica lui masina spunea ca tb mers la politie pt talon.
am intrebat un politist, un cunoscut, mi-a spus ca tb sa trec in talon gpl-ul.
am fost la politie, iar la informatii mi-au spus ca nu se trece in talon. ei imi schimbau talonul dar tot nu mi-ar fi trecut gpl.
e cam 2-2.
Comment
Comment