If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu se leaga de suspensie. am fost eu azi si am omologat o
intrebarea este...trebuie trecuta si in talon ? vreau doar sa ies din tara si efectiv nu mai am cand sa fac si alt talon. daca imi iau cartea in original cu mine e ok ?
@Alex nu te stresa- cine crezi ca te verifica pe tine sub capota in Castravetia sa vada ca ai GPL? Pentru orice eventualitate poti sa o iei...dar eu zic sa nu te stresezi.
Intrebare: ti=au zis ceva de abtipilduri ca tre sa le lipesti?
Eu nu pot sa inteleg de ce frate te-au tinut acolo 2 h juma.
Ce au facut in tot acest timp?
Pentru un rahat de hartie pierzi juma de zi... Eu vroiam sa fiu la 8 acolo si la 9 sa termin..la 9 juma sa fiu la job! Asa - sa imi iau o zi de concediu pentru o prostie de stampila?
Stii cumva care e prima ora la care iti fac programare?
Si unde mai exact e sediul asta?
Pentru Bulgaria sa treci pe la mine sa iti dau detectorul- ai vazut ce bun e .
Am fost astazi si am trecut instalatia pe carte.
Adaug cateva sfaturi utile pentru cei din Bucuresti- mai ales cei care se duc la 8 acolo in speranta ca pana la 9 juma termina sa se duca si la serviciu.
Nu va faceti sperante desarte!))))) Luati va marja 10- 10:30.
Tips and tricks ca sa scapati mai repede:
1. Sa fiti acolo cam pe la 7:40 ca sa intrati in prima tura.
2. De preferat sa aveti copie de pe CI, buletin, talon, certificat conformitate- ca sa nu mai piarda timpul inginerul.
3. Fara folii neomologate xenoane etc.
Eu am fost acolo la 8:10; la 10: 30 imi ridicam cartea.
Pe mine m-a pus inginerul sa lipesc abtipildurile cu GPL si..ceva f important: mi-a zis sa nu umblu la capacul ala de pe butelie- ptr ca ala e etans si in caz ca valva da drumul la gaz- gazul iese afara nu intra in masina.
Se poate plati si cu cardul.
Ca un mic Can can- ce credeti ca a facut inginerul cu masina mea: a luat-o singur sa o duca la gaze si dupa ce a terminat...a dat o tura cu ea prin curte sa vada cum merge ))))))))))
Cand se da jos zice: 'e nervoasa micuta, imi place. Cat ati dat pe ea?'
Ce sanse de trecere am cu folie pe geamurile din fata transparenta 50% (am un certificat de la cei care au montat-o - pentru gemurile din fata - cu transparenta de 50%)... Ce-i drept, geamurile din fata nu au timbru aplicat...
M-am uitat acum pe documentele de la respectivii:
pentru spate+luneta - Certificat de conformitate si garantie pe baza certificarii de catre RAR-OCP, transparenta 21%
pentru geamurile fata - Certificat de garantie pe baza certificarii de catre RAR-OCP, transparenta 73%
Ambele sunt semnate si stampilate... au tecute datele montatorului, autorizarea etc etc
Mie mi se par destul de OK, chiar sunt cei de la RAR atat de nesimtiti?
Sint nesimtiti ca aplica legea ?
Aia care au folie 30-40-50% transparenta nu sint nesimtiti si INCONSTIENTI mai ales?
Sau ei circula numai ziua cind e soare si senin ?
Vai Doamne, nu mi-am dat seama ca angajatii de la RAR sunt atat de preocupati de soarta noastra, asa cum militia e preocupata de siguranta circulatiei.
Militia mai bine ar scrie pe masini PÂNDĂ ȘI ȘPAGĂ în loc de siguranta si incredere
Mda, i-am urat inginerului ****, s-a trezit el mai cu motz si a trebuit sa dau folia jos. Bine ca nu mi-a gasit nimic altceva.
Mai erau masini in aceeasi situatie, el nu si nu ca mi se pare.
Asta a fost povestea, de acum gaz sa fie si sosea libera.
Ati avut dreptate. Singura problema este ca legea se aplica preferential, daca intrati in hala la RAR o sa vedeti ce masini trec cu brio toate testele.... In fine, asta e
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment