Acte Necesare Pentru Omologare GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mie la leasing mi-au propus sa astept linistit ITP, si sa o trec atunci...

Comment

rectificare, mierucuri ma prezint la rar voluntari la identificare sau cum s-o chema. am sa incerc sa fac si ITP-ul acum, oricum trebuia in toamna. si dupa aia talon nou si gata. sper sa fie de-ala tip permis

Comment

Revin cu informatii calde ,vineri am montat instalatia la Ultragaz (super baieti) , iar azi dimineata la ora 10 am avut programare la rar Voluntari .
        Acte necesare :
        -buletin
        -talon
        -actele de provenienta ale instalatiei
        -cartea masinii
        Noxele nu le-a facut.
        Baiatu s-a uitat un minut la montajul instalatiei si la acte , la seria buteliei apoi a scos masina din garaj . Trecerea in cartea masinii a costat 146 de lei si vreo juma de ora de asteptare in sala pentru eliberarea CIV-ului. Totul a mers foarte bine.
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Pentru a omologa o instalatie GPL pe un Logan 1.4 MPI din 2007 care inca e in leasing,ce acte trebuie intocmite si....unde?

Comment

Salut.
            Banuiesc ca la leasing trebuie cumva si acordul firmei de leasing..........in rest se fac actele la RAR
            Numai bine.
            ps:suna la firma de leasing si discuta cu acestia,ei stiu mult mai bine
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

Mi am pus ieri gpl pe masina .....si vreau sa stiu cand ma pot duce la rar sa trec in carte,
              daca este vreo lege care ma obliga sa trec intr un anume termen.Mentionez ca ITP -ul l am facu acu vreo 3 luni. Multumesc

Comment

am si eu o intrebare:

La ITP trebuie sa fie trecut si in CIV si in certificat ca are gpl, sau ajunge doar in CIV?

Pe 26 noiembrie imi expira itp-ul si am trecut doar in CIV.
                Interfete instalatii GPL

Comment

Salut.
                  Stiu ca poti trece gpl in civ [dupa cum spun ei, in maxim 2 luni,de la montaj]
                  Din auzite stiu ca atunci cand faci ITP-ul trebuie trecut si in talon.
                  Vorbiti cu Dan Gutu....inspector itp
                  Cred ca el e cel mai in masura sa va raspunda exact.

Eu am trecut gpl imediat dupa montaj,am trecut in civ si am schimbat si talonul.Am vrut sa fiu in regula,nu stii pe drum cu ce cap de creta te potii intalni.
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

maine la ora 9 sunt programat la RAR tulcea pentru a trece instalatia gpl in CI
                    ciudat cand am mai sunat cateva zile inainte sa intreb cat costa un nene mi-a spus 150 lei in schimb astazi cand am sunat pentru programare o cucoana mi-a spus sa aveti 200 lei la dvs mmmm sper sa nu ma frece si sa ma faca sa le dau spaga ca ii strang de gat mama lor de hoti

Comment

si dupa cum preconizam am avut de furca la RAR
                      revenit de la RAR impresii ..... mi-e sila ca sunt roman atat si nimic mai mult intr-un final am reusit sa trec instalatia in CI dar am fost respins pentru noxe prea mari m-au tarat mai ceva ca pe o carpa ca deh asa-i romanu cand e sus se crede Dumnezeu asa sunt toti stabii cu functii mari ii gatuie pe astia mici si prosti aaa am uitat si saraci
                      m-am saturat de masina
                      numai BANI BANI BANI SI IAR BANI peste tot si la toti ne cer BANI BANI BANI
                      sanatate si Dumnezeu sa ne ajute ca doar divinitatea mai poate face ceva pentru noi

Comment

Maine am si eu programare pentru omologare gpl. Sper sa nu am probleme si sa nu se ia si de capota... Revin maine cu impresii

Comment

aveti grija toti posesorii de Gpl neomologat deocamdata, cand va duceti la RAR sa omologati bomba sa nu aveti gemuri cu folie pe fata iar pe spate daca aveti sa fie autorizatia eliberata de un service autorizat sa monteze asa ceva de catre RAR pentru ca verifica actul acela RAR-ul, sa nu aveti Xenon, becuri lipsa sau arse, alte culori pe masina, si lampile spate sa nu fie vopsite sau crapate ca va respinge si vo spun din proprie experienta ca m-am dus bou si m-am intors vaca.... BAFTA

Comment

Felicitari pt schimbarea de sex )
                            Recomandarile sint bune, intradevar se uita nebunii la tot...si mie mi-au verificat xenoanele dar erau ok...intre timp am scapat de ele...
                            Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                            Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

cata: nu te-ai unde si cu cat trebuia ($$$)

Comment

as vrea sa stiu si eu dc am gpl omologat pe carte mai trebuie trecut si in talon???nu fac astia figuri la itp ca nu este trecut si in talon .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google