Acte Necesare Pentru Omologare GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am vrut sa fac itp-ul fara sa mai omologhez gpl si a zis omu ala de la itp ca nici nu discuta deoarece in momentul cand iti pune instalatia de gaz iti da factura si automat montatorul trimite un duplicat la rar si daca imi face itp fara sa fie instalatia omologata in momentul cand trimite pozele si datele la rar le apare ca nu am omologat instalatia si ii inchide si lui statia itp....asa mi-a zis, acuma daca ma mintit va mint si eu, cica cu acea factura se descarca montatorul la rar de instalatii ca toate sunt numerotate si trebuie sa aiba si montatorul o evidenta a lor si treaba asta am mai auzit-o la un prieten care a vrut sa faca acelasi lucru ca mine....se poate jongla cu treaba omologarii doar daca pui gpl fara factura adica cumperi o instalatie de la bajeti si te duci so montezi in fata blocului....atunci da nu trebuie sa mai ajungi la rar si nici la itp nu mai ai probleme decat daca te blocheaza rar-ul pe rampa din alta problema....dar nu riscati si montati-va instalatiile in service-uri autorizate ca nu este de gluma si la rar te mai poti intelege $ daca mai ai cate ceva in + pe masina

Comment

• In mod normal nu se face ITP fara omologare instalatie...ar trebui sa te trimita la pascut...
      Ca sant unii care fac ITP fara sa se duca cu masina e alta chestie...
      RAR-ul nu face scandal daca te duci mai tarziu... singura chestie sa nu te prinda pe strada cu ea neomologata...
      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Mama ce povesti frumoase pe aici, deci pe asta n-o mai stiam, ma descarc cu factura la RAR!!!
        In realitate, la sfarsitul lunii, orice instalatie montata este raportata la RAR printr-un fisier generat de un program special. In afara de asta, declaratia de conformitate (confundata de toti cu o factura) - iti anuleaza posibilitatea de a face ITP fara sa treci instalatia in carte, ITP-urile care ar face asta sunt kamikaze, sa zicem ca nu blocheaza nimeni masina, dar daca ajunge cu ea la RAR si are declaratie anterioara de montare GPL, e posibil sa-i inchida statia, nu merge nici vrajeala ca n-a vazut - si cea mai mica gaura suspecta de GPL il obliga sa-l trimita la RAR pt ITP.
        Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

Comment

• va arat poze cu p.v. si dovada. instalatia gpl trebuie trecuta in talon !
          Attached Files
          Last edited by Costi-bc; 26 April 2013, 15:13.
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Intrebare , a prezentat CIV cu omologarea organelor ?
            Nu toate inscrisurile de pe CIV sant trecute in talon.
            Eu am trecut in talon : mentiuni in CIV.
            Daca nu am cartea patesc ca prietenul tau.
            Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
            Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• sunt de acord cu colegul moog sa ne rasp la intrebarile puse de el? "Intrebare , a prezentat CIV cu omologarea organelor ? "

Comment

• DA ! a prezentat si cartea , in care omologarea instalatiei gpl era trecuta inaintea eliberarii certificatului de inmatriculare. pe chestia asta a facut contestatie si cred ca va castiga , dar procesul se tine in NT si el e din BC , deci alergatura si bani cheltuiti.
                o/____\o
                (i)
                .........

Comment

• Intrebare: de unde a stiut nenea militianu ca respectivul are instalatie de gaz pe masina de l-a amendat ca nu e trecuta in talon?
                  Daca l-a tradat stikerul cu GPL se numeste ghinion. Mie nu mi l-au lipit cand mi-au montat instalatia si nici la RAR n-au zis nimic de el, asa ca eu nu am de gand sa il lipesc.

Comment

• nenea militianul era impreuna cu cei de la rar. aia "stie" si controleaza!
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

Comment

• Am un logan pe care am montat o instalatie gpl tomasetto. Am fost la RAR si am trecut-o in carte. La politie nu am fost sa o trec in talon pentru ca nu am avut timp si am mai auzit si zvonuri (neconfirmate) cum ca nu ar mai fi obligatoriu. In timpul asta am facut itp fara probleme, am fost oprit de cateva ori de politie si nu m-au intrebat nimic de gpl.
                      Peste cateva zile vreau sa plec in concediu in Grecia. Pot avea probleme pentru ca nu este trecuta instalatia in talon?

Comment

• Pana la urma m-am lamurit trimitand un e-mail la Serviciul de Înmatriculari Ilfov. Raspunsul a fost categoric: instalatia gpl trebuie inscrisa in certificatul de inmatriculare! În consecinta, m-am conformat si astazi am fost la Politie. Acte: cerere (se ia de la ghiseu), chitanta CEC-37 ron, cartea masinii -original si copie, certificat de inmatriculare, carte de identitate - original si copie. Timp de eliberare: 3 ore.
                        Last edited by ionut27; 25 July 2013, 17:19.

Comment

• Interesanta treaba,uni zi ca da alti zic ca nu trebuie trecut in certificat,eu nu am trecuta in certificat instalatia,daca trebuia trecuta cei de la RAR te trimiteau sa schimbi certificatu cand ai facut omologarea!

Comment

• Originally posted by ionut27 View Post
                            Pana la urma m-am lamurit trimitand un e-mail la Serviciul de Înmatriculari Ilfov. Raspunsul a fost categoric: instalatia gpl trebuie inscrisa in certificatul de inmatriculare! În consecinta, m-am conformat si astazi am fost la Politie. Acte: cerere (se ia de la ghiseu), chitanta CEC-37 ron, cartea masinii -original si copie?, certificat de inmatriculare, carte de identitate - original si copie ?. Timp de eliberare: 3 ore.
                            Cei de la RAR mi-au zis ca trebuie trecut in talon.Saptamana viitoare voi cotiza si eu,pt linistea mea.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                              Interesanta treaba,uni zi ca da alti zic ca nu trebuie trecut in certificat,eu nu am trecuta in certificat instalatia,daca trebuia trecuta cei de la RAR te trimiteau sa schimbi certificatu cand ai facut omologarea!
                              Pai, ca sa schimbi certificatul la politie trebuie ca mai intai sa ai trecuta instalatia in carte de cei de la Rar!

D-FENS, carte de identitate=buletin
                              Last edited by ionut27; 26 July 2013, 09:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by ionut27 View Post
                                Pai, ca sa schimbi certificatul la politie trebuie ca mai intai sa ai trecuta instalatia in carte de cei de la Rar!

D-FENS, carte de identitate=buletin
                                Instalatia o am trecuta in carte!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google