azi, 16.09.2013, dupa achitarea sumei de 37 lei la CEC m am prezentat la SRPCIV Bucuresti din Soseaua Pipera nr. 49, sector 2, pentru trecerea instalatiei gpl in talon asa cum s a aratat mai sus ca ar trebui, iau o cerere, ma apuc de completat dar deoarece erau trei rubrici pentru eliberarea unui nou talon pierdere/furt/deteriorare si eu nu ma incadram in ele m am adresat biroului de informatii de unde am luat cererea initial!Cand i am explicat functionarei despre ce e vorba....bang... surpriza... raspunsunsul " nu se trece instalatia gpl in talon si nici mentiuni despre aceasta nu se fac in el", de cand doamna intreb eu,raspuns: " nu se trece, ce nu va este clar, conduceti asa cu el"!
Acum o intrebare pt cei care au schimbat talonul pe motivul gpl, aveti trecut ceva in el despre asa ceva sau doar l ati schimbat si atat! Asa as fi putut sa l schimb si eu pe motiv de pierdere sau deteriorare dar nu asta a fost scopul meu! La momentul acesta trebuie sa ma interesez sa vad cum recuperez taxa de la RA APPS, nu de alta dar sunt curios daca se poate!
Acum o intrebare pt cei care au schimbat talonul pe motivul gpl, aveti trecut ceva in el despre asa ceva sau doar l ati schimbat si atat! Asa as fi putut sa l schimb si eu pe motiv de pierdere sau deteriorare dar nu asta a fost scopul meu! La momentul acesta trebuie sa ma interesez sa vad cum recuperez taxa de la RA APPS, nu de alta dar sunt curios daca se poate!
Comment