Am fost azi la RAR sa-mi omologhez instalatia BRC si mi-au scris in CI ca-i BRC GENIUS
Acte Necesare Pentru Omologare GPL
Collapse
X
-
Daca nu iti e omologata pe geamuri sa nu indraznesti sa mergi... In rest nu au treaba, eu am fost cu stopul crapat, si cam atat defect vizibil... nu verifica nimic, dar vizual trebuie sa fie acceptabila, nu cu folii neomologate, stopuri vopsite, leduri de toate culorile etc. intelegi ce vreau sa zic...Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Mie nu mi-au verifict nimic altceva,am si eu folie pe luneta si geamuri laterale,omologata ce-i drept ,dar n-au fost curiosi sa ma intrebe de ea! Ca sa nu mai spun ca am trusa si stingatorul expirate de vreo doi ani! Cum ti-a fi norocul
A,sa nu uit,am si parbrizul putin pocnit de pietre in vreo doua locuri(de la deszapezirile de asta iarna)Last edited by 77ACE; 11 September 2014, 19:59.
Comment
-
Eu cand am istalat GPL-ul mi sa spus ca certificatul de conformitate este valabil o luna de zile.
Acum cat este adevar ai cat este minciuna nu stiu.
In carte mi sa trecut tipul de instalatie si seria rezervorului de gpl si in rest nimic altceva.
A verificat seriile masini a facut noxele si totul a iesit bine fara nici o atentie.
Mentionez ca masina are 12 ani
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Certificatul de conformitate este un document care atesta ca instalatia indeplineste toate standardele cerute de legislatia din Romania, deci, n-are cum sa aiba valabilitate doar o luna.
O luna este termenul legal in care poti sa circuli cu instalatia neomologata.Last edited by vitriol; 3 November 2014, 12:10.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment