Rezervor Toroidal Vs. Cilindric

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rezervor Toroidal Vs. Cilindric

vreau sa pun o instalatie GPL pe logan si nu-s hotarat ce tip de rezervor sa pun, ajutati-ma sa inteleg avantajele si dezavantajele dintre cele doua
    eu vad asa:
    toroidal:
    - mai scump cu 200ron
    - roata ajunge in portbagaj, deci tot mananca spatiu(totusi mai putin ca rez. cilindric)
    - in caz de accident mi se pare mai periculos datorita faptului ca e mai in spate

de care sa cumpar ?

multumesc.

Cu rezervorul cilindric o sa-ti gaureasca podeaua din portbagaj, dar pentru rez. toroidal nu mai este nevoie caci conducta de alimentare o sa intre prin partea de jos a suportului rotii de rezerva .....

Comment

@unitra eu as merge pe toroidal si as cauta o roata de rezerva micuta.

Comment

Salut.
        Toroidal cu siguranta
        -spatiu mai mare(poti pune roata la nevoie in spatele scaunelor din fata)si-ti ramane portbagajul la fel ca inainte.
        La cea cilindrica......adio.....modificari de genul asta.
        Acum tu decizi ce si cum.
        Numai bine.
        ps:eu am toroidal de 42l(utili,adica atata intra gaz in rezervor)el fiind de 53 capacacitate,dar se incarca 80% din capacitate din motive de siguranta.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

mosule toroidal si dupa aceea cauta o roata deaia ingusta de golf largesti un pic gaura de centraj pana la 6 cm la strung si sanatate multa , vezi ca eu am un posttot aici pe logan gpl in care se vede rotita mea si sistemul ei de prindere in felul acesta ai tot portbagajul la dispozitie iar aia 200 de lei nu-i mare afacere .

Comment

Torodial. Mai mult spatiu in portbagaj deoarece rezerva o poti da jos sau pusa in spatele scaunelor din fata. Busonul de umplere va venii lange cel de benzina si nu se va vedea urat.

Comment

castigator la puncte.....rez toroidal .

Multumesc.

Comment

Originally posted by irinell24 View Post
                Torodial. Mai mult spatiu in portbagaj deoarece rezerva o poti da jos sau pusa in spatele scaunelor din fata. Busonul de umplere va venii lange cel de benzina si nu se va vedea urat.
                Asa este, rezervorul toroidal este mai bun decat cel cilindric !

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google