Roata Rezerva GPL
Collapse
X
-
dupa noua legislatie cu anvelope de iarna obligatorii , in caz de zapada sau polei trebuie anvelopa de iarna si pe rotita asta mica '' rezerva'' , ca idiotii aia care au facut legea nu inteleg termenul de rezerva care se foloseste pina la primul servis pentru reparatii si cu limita de viteza si km parcursi cel putin in cazul rezervelor inguste speciale.
Comment
-
mosule rota o cumperi de la baietii care aduc masini din germania opel sau volswagen , dimensiunea obligatoriu sa fie r15 4X100 iar inelu de centrare( gaura de butuc) trebuie sa fie de 6,01 mm daca nu este atat si garantat nu este ca nu se face cu dimensiunea aia te duci la strung si dai la baiat ceva si o face in doi minuti . pret roata maxim 100-150 pe criza asta nu da mai mult si la strung undeva pina la 25 lei .
daca nu gasesti pe r15 merge si r14 4X100 , pana la prima vulcanizare este beton si aia .
Comment
-
Salutare, mi-am luat si eu roata de rezerva ingusta. Roata este de vw 4x100 cu guma continental 115/70/15. ET - ul este 40, nu am putut sa o montez sa vad daca nu atinge pt ca trebuie sa o duc la strung sa ia din gaura pt butuc. Sper sa fie buna, si sper sa nu am nevoie de ea niciodata.
Comment
Comment