pe intern folosesc compresorul iar atunci cand am un drum in afara iau si roata cu mine
Roata Rezerva GPL
Collapse
X
-
Ionut esti belea
Credeam ca le-am "auzit" pe toate... dar m-ai dat pe spate ...
Cand iti mai "fata mintea" sa mai dai si la altii din pui
Nota 10 pt o gandire neconventionala ...
La Logan merge o roata slim fara probleme prinsa de bancheta...daca ai sa cauti un pic gasesti pe la dezmembrari sau vulcanizari...sant destui care renunta la ea pt roata mare...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Pfuuuuuu....am uitat de topicul asta.Usor,usor vine caldurica si implicit apar ocaziile de plimbarit,concedii si alte alea...
Eu am un spray pentru pene dar o roata de rezerva m-ar face sa stau mai linistit.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Moog, cautam si eu solutii! Roata aia mi-a blestemat zilele, mai ales cand trebuia sa iau toata casa dupa mine: carut, patut, nevasta copil... De renuntat la ea nu ma indur caci este noua iar variante slim ce am gasit eu erau vai de ele. Momentan am legat-o cu o chinga si am pus-o in picioare. Totusi, la nevoie cred ca o sa scot putin aer din ea!
Comment
-
Mai cauta...eu am facut-o vreo 2luni...si am gasit una nefolosita...
Ideea e ca se deformeaza cauciucul, si cand ai sa ai nevoie chiar daca ai pompa nu o sa mai etanseze pe janta...ghici ce o sa se intample ?Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Comment
-
Si daca se taie cauciucul pe laterala poti sa te pe el spray...am patit-o...
Am spray, compresor, snur smecher, roata slim am o greata sa raman pe coclauri si sa dau din maine de tampit...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Comment
-
Ideea mea era sa dezumflu roata atat cat sa o pun pe orizontala, lipita de bancheta, prinsa cu chinga sa o tina pe pozitie si apoi sa bag aer in ea sa nu ramana chiar pe pana. Mai sondez ... Din ce am citit pe ici colo, roata slim pe 15" tot nu are loc, trebuie una pe 14". Cum eu plec pe distante mari, nu ma simt pe deplin confortabil cu o roata second si mai mica, mai ales ca am 2 copii mici la bord.Last edited by ionut27; 17 March 2014, 17:50.
Comment
-
O poza cu rezerva mea de Golf 3, pe 14", pe care am acoperit-o cu o husa.Attached FilessigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment