Nu stiu de ce ti-au zis cei de acolo asa dar sa sti ca nu intotdeauna ce spun ei e litera de lege.
Gpl
Collapse
X
-
Originally posted by Costi-bc View Postdin reglaje sau filtre infundate.
directia -->servis gpl
cand ramane gaz putin in butelie nu mai are presiune si de aceea de la o anumita turatie in sus trece pe benzina.
Comment
-
Originally posted by Vip3R View Posteu as recomanda sa faca plinul de gaz, sau cel putin sa mai bage gaz in butelie. nu e nici o problema care sa merita sa mearga la service.
cand ramane gaz putin in butelie nu mai are presiune si de aceea de la o anumita turatie in sus trece pe benzina.
[QUOTE=adrian2010;778940]cum am facut plinul si-a revenit.acum o turez pana la 4000 si nu are numic. si inca ceva:indicatorul de gaz cu leduri din interior nu mai indica corect(raman 2 leduri aprinse chiar si cand e butelia goala).se merita sa merg la srvice?
Comment
-
indicatoarele alea oricum nu arata corect cat gaz mai ai in butelie indiferent ce ai face.
la mine scade prima liniuta cand am consumat 5-9 litri de gaz, urmatoarele 2 liniute se duc in maxim 10 litri si se pune pe rosu cand mai am vreo 20 litri de gaz in butelie.
stiu ca e goala atunci cand accelerez si imi taie gazu. de obicei imi taie gazu cand ajung pe la 3000-3500. nu ajunge sa-mi taie gazu la 2000 ca si fac plinu. nu e ceva care sa te ingrijoreze.
Comment
-
Salut.
1-Nu poti face sa-ti arate si consumul pe cb la gaz,separat.El face media de consum la benzina.[e mintit calculatorul.El nu stie ca tu mergi pe gpl]
2-nu stiu ce sa zic,mergi la cei care au instalat gpl-ul
Numai bineUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
GPL pentru posesorii unui logan euro 5
Salut! Rog ca moderatorii sa lase acest post pentru beneficiul forumistilor!
Daca ai logan ce ruleaza pe benzina si are norma de poluare EURO 5, acum iti poti monta o instalatie GPL cu numai 900 ron (montaj inclus).
Pentru mai multe detalii contactati-ne pe gplnlp.ro/contact .
Oferta este limitata!
Comment
Comment