Am alimentat cu 46.93 litri de GPL de la Lukoil Fundeni si am facut 435km in Bucuresti. Rezulta un consum de 10.7 l/100km.
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
chiar vorbeam cu niste cunostinte de cat le consuma masinile. sub 10 in oras , benzina sau gpl rar gasesti (logan sau chiar alte marci cu motoare de 1.4-1.6) oricat ar fi de mic consumul dat de producator.
eu deocamdata , cu cauciucuri de iarna si talpa mare am undeva la 12-13 consum in oras...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by leutzul View PostUltimul consum 9.2% in Bucuresti acum o saptamana !
Iarna trecuta am avut un consum de 10.5 l cand era frig dar nu era zapada pe jos!
Comment
-
Pai nimeni nu cred ca socoteste sutele de metri pe care ii mergi pe gaz pana se incalzeste motorul, hai 1 km maxim maxim, ca poate mai sta si la ralanti pana se dezgheata geamurile. la consumul de gaz eventual mai adaugi si benzina consumata.
Comment
-
Exact. Si anul trecut in decembrie am iesit consum pe DN2 8% pe gaz. Este singura data cand am putut sa fac consumul extern de la gol la gol. Am alimentat 20 litri de gaz, am plecat la Buzau si m-am intors in Bucuresti. Fix cand am facut 250 km. a piuit si a trecut pe benzina. Mentionez ca am mers aprox. cu 100km/h !
Comment
-
-
Cu un plin de GPL (47.18 l) am facut 535km. 400 km in afara si 135 km in Bucuresti. Rezulta un consum de 8.8 l/100km.
Dupa 2000 km a scazut si o linie la benzina. Cu "testul ceasului" imi arata ca mai am in rezervor 10 l, iar in urma cu 2000 km imi spunea ca am 15 l. Deci, ~5 litri de benzina consumati in 2000 km.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment