Ultimul consum facut de mine este de 9.3%, 442 km cu 41.09 l GPL de la MOL, 1/2 din km in Bucuresti si 1/2 extern ( DN2, Bucuresti-Buzau si retur).
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
De cate ori am alimentat, am resetat si CB-ul, iar de fiecare data consumul final de GPL a fost: consumul de pe CB * 1.2.
Ultimul consum in Bucuresti a fost de 11 l/100km pe CB (viteza medie 19.5 km/h) si 13.2 l/100km pe GPL.
Cu 47l am facut 354km.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by 827sam View PostBai vitrioale, ceva nu-i in regula, consuma mult prea mult gaz orice conditii de trafic ar fi, 13% e imens.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Traficul din capitala in luna decembrie este mai mult pe loc, iar eu merg zi de zi prin infernul asta, la orice ora si, ca sa fie tacamul complet, am treaba mai mult prin centru.
Anul trecut pe vremea asta, cand nu aveam GPL, consumam chiar si 12.5 l/100km pe benzina.
In zilele de vara cand mergeam mai mult noaptea dupa ora 22:00, am scos si 6.5 l/100.
Asadar consumul nu e ceva batut in cuie pentru toata lumea, si cine iese din tipar nu inseamna ca merge tare, sau ca are masina stricata.Last edited by vitriol; 16 December 2013, 18:53.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Un exemplu de consum facut azi doar pe traseul acasa-birou si retur.
Cat sa fi consumat pe GPL? 9-10?! 10.5 maxim.Last edited by vitriol; 18 December 2013, 11:52.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ma speriati cu asemenea consumuri. Eu aseara am venit de la brasov la cluj si am calculat consumul de la plin la plin si am scos 7,5 pe gpl cu sandero 1.2, insa o mare parte din drum am facut-o in treapta a3-a deoarece era ceata foarte densa.
Comment
Comment