Dar daca mie imi afiseaza 9 l / 100 km eu pe GPL o sa am un max de 10 / 100km Deci ... cam asa calculez
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Cu un plin de 42,5-43 l gpl statia butan gaz damaroaia circul doar prin bucuresti si intotdeauna calculatorul de bord imi arata 420km +/- 5km cu un consum de circa 9/9,2 imi trece pe benzina. oricum am mers intruna din zilele trecute pe benzina si consumul era undeva intre 9,7 si 10.3 asa ca gpl el consider mai bun. numai bine.
Comment
-
Originally posted by irinell24 View PostCu un plin de 42,5-43 l gpl statia butan gaz damaroaia circul doar prin bucuresti si intotdeauna calculatorul de bord imi arata 420km +/- 5km cu un consum de circa 9/9,2 imi trece pe benzina. oricum am mers intruna din zilele trecute pe benzina si consumul era undeva intre 9,7 si 10.3 asa ca gpl el consider mai bun. numai bine.
adica pe gpl imi indica consum mai mic decat pe benzina....uneoriAG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Dupa revizia de 20000 k am impresia ca'mi consuma mai mult GPL dekt trebuie ...dar nush...sa vedem...sa se mai lase.
Am alimentat de 40 rom GPL. adik 20.20 L / 1.98 si am plecat din Urziceni - bucuresti (faculatate) - > Buzau ...~270 km adik un consum cam de 7,5 ..la drum intins ...( cam mult) ..parerea mea...alte pareri ?:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostOhoo ... unii dintre noi au mai mult la drum intins Dar depinde de viteza de cu care abordezi drumul 100 / 130 / 190 Difera un pic consumurile
Cand o sa prin tu 190 cu Loganu' sa ma cauti si pe mine ))
120 drum intins . pana in 3200 ture:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
Originally posted by irinell24 View Postnoi santem fani gpl si o data mai devreme sau mai tarziu se va amortiza. incearca sa te duci sa faci plinu cu 82 de lei si o sa vezi ce bine e cu gpl-ul.
Multumesc !
Poate se amortizeaza in viata asta...
Mai are altcineva vreun raspuns ?
Va multumesc pentru rabdare !
Comment
-
Comment