Compozitie proasta GPL, incearca alta statie...nu intreb de filtre si altele...
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Am un an de zile de cand am butelia ( 11 luni condus pentru ca o luna a stat in service la aia cu gpl-ul )
In 11 luni am facut 20960 km 10%/100km benzia =2724 lire
12%/100km gaz =1735 lire
989 lire "salvate"
Am salvat 119 lire ( 870 de a costat instalatia gpl-ul)
Comment
-
Circulat numai in Arad, dimineata la lucru, la pranz inapoi acasa. Distanta pana la lucru: aprox. 4 km dus, 4 km intors + drumuri ocazionale prin oras.
Facut plin azi, calculat consum cu metoda de la plin la plin.
380 km -> 40,85 litri => 10,75 % consum GPL pe oras
Pret GPL: 3,06 leiLast edited by zari; 11 December 2014, 15:57.
Comment
-
Originally posted by VALI LGN View Postbucuresti - vulcanii noroiosi buzau si retur, 4 adulti si un copil consum gpl 7,8
care ar fi cauza de nu se accelereaza pe gpl? la relanti merge ceas cum dau s-o accelerez da in nas. pe benzina nu am nicio problema
Cu consumabile de calitate schimbate putin inainte de termen, poti sa scazi destul de usor cu 1.4 mpi sub 8%, consum de GPL.Logan GPL 1.4
Comment
-
Kia Proceed 1.6 GSL 126 cai Bucuresti- Sibiu retur 2 persoane+ bagaje medii la dus; 4 persoane + bagaje mai multe la intors; autostrada 140-150 dar si unele portiuni cu 120 la intors cand am cam prins ceata; in rest cum se putea- si mers cu 40 la ora dupa niste idioti ca nu pot sa le spun altfel (cum sa ai masina ok- in speta un FOrd Modeo- si sa mergi cu 40 la ora constant- si nu ma refer la traseul virajat!!) - dar si frana inainte de curba si apoi acceleratie la podea pana in 6,000 ture pe portiunile virajate cu 2 benzi pe mers ca sa depasesc cat mai multe masini...
Consum afisat de CB 8.2%
Consum GPL app 8.7% (mie imi ia cam cu 0.5% mai mult fata de ce afiseaza CB ul).
App. 3h 10 minute am facut din Aviatiei pn la Sibiu- e macel pe V Oltului mai ales dupa Rm Valcea unde nu mai ai 2 benzi pe sens..am vazut ca se lucreaza acum la largire pe unele portiuni.
F multumit de consum.Last edited by eugenmanea; 17 December 2014, 11:09.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Consumul pentru perioada de iarna vad ca a crescut. E undeva intre 9 si 10% in functie de cum si unde merg. Surprinzator e ca in Bucuresti imi consuma mai putin decat in exterior. Si asta pt ca 130 pe a3 e viteza mea normala de croaziera. Iar la 130 trece in mod constant de 11,5 /100km ba chiar as spune ca e spre 12%. Pentru cine vrea sa faca consum mic daca merge cu 90 in exterior consumul sta in 8-8,5%. Nu e cazul meu pt ca nu suport sa merg asa incet pe autostrada. Oricum un consum de 29,8 lei/100km e suficient de mic. Alimentat numai de la Lukoil Afumati si Ploiesti km 5
Comment
-
salut!
sunt posesor de 1.4, 2007-varianta laureate / instalatie tomasetto stag 200, rezervor de 32 de litri. azi dupa 230-231 de km a picat pe rosu ledul de gpl, am vzt pe butelie unde se afla acul, mai merg vreo 10-15 km. facand un calcul ies pe timp de iarna la un consum de 13l/100 de km in bucuresti. ma declar multumit avand in vedere traficul si mai ales banii pe care-i dau. 6.5 benzina suna ff bine la bani...numai bine!
afara scot un consum ff bun. anul trecut traseu bucuresti sibiu si inapoi, 5 insi in masina, am mers cu un plin de gaz 395 de km...prin regula de 3 simple: 32X100/395=8.1 l/100 de km. excelent!
Comment
Comment