Dar de ce ai mers pe si benzina ? N-au gaz la greci ?
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
-
Am ales benzina mai ieftina din BG(2,3 leva parca) vs gaz mai scump din Grecia (daca nu ma insel am vazut cu 0,8 euro), fiind prea mica economia, plus de asta si pentru siguranta de a nu intampina probleme cu lipsa carburantilor pe insula. M-am dus sa ma plimb nu sa stau cu grija ca raman fara gaz/benzina.
Comment
-
Foarte corect gandit, multumesc de lamurire. Asa fac si eu la drumuri in afara, plin si benzina si gaz.
De exemplu de cand intri in Austria si pana la prima pompa cu Gpl pe drumul spre nemti ai de mers vreo 150 de km ! Ca sa-i sari din schema pe unguri unde e scump si te ard maxim la bani, trebuie sa mergi de la Arad pana la Pochlarn peste 600 de km, adica vreo 200 km pe benzina.
Comment
-
Consum mediu Logan 1.6 mpi cu Landi Renzo Evo
Mi-am montat si eu in sfarsit instalatie Landi Renzo Evo pe loganul meu 1.6 mpi.
In vara aceasta am facut urmatoarele rute:
1. Bucuresti-Albena-Bucuresti
2. Bucuresti-Sofia-Bucuresti
3. Bucuresti-Balti- Bucuresti
AC tot timpul, mers tare spre foarte tare (130-160Km/h)
In medie a consumat cam 9.5 extraurban GPL in loc de 8.2 inainte pe benzina;13 urban GPL in loc de 11 inainte pe benzina
Nu se simte aproape deloc pierderea de putere (am incercat cu diversi furnizori de GPL si benzina), diferenta fiind insesizabila.
Din punctul meu de vedere o consider ca o investitie foarte buna care dupa calculele mele se amortizeaza cam in 9000KM.
Am uitat sa mentionez ca a fost remapat pe benzina si am inteles ca remaparea se pastreaza si pe GPL.Last edited by luciango; 12 August 2015, 16:24.
Comment
-
Braşov - Veneția - Braşov --- 2900 km --- @ 700 ron
AC nonstop, 3 persoane, bagaj vreo 40 kg, rar a văzut sub 130 km/h
Comment
Comment