Originally posted by irinell24
View Post
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
CB masoara cantitatea de aer care intra in motor / amestecul de combustibil aer (raportul stoichiometric). CB arata cata benzina mai ai, iar cons mediu este calculat din pacate tot pentru benzina . Dar nu difera foarte mult consumul pe GPL .1.6 MPi Icy White
Comment
-
Cel mai mic consum de care am auzit la un Logan cu GPL este de 3,8%, la un prieten. Personal l-am luat... cu un consum de 1,4%... pe liber la vale. Revenind la un ton mai serios, am mers si cu un consum de 5,1%, si asta pe traseul Pitesti-Cotmeana-Cocu-Babana-Pitesti care nu e deloc lin, ba din contra, are destule suisuri si coborasuri.
Comment
-
Consumul depinde si de unde alimentezi. Eu unul am o statie GPL ButanGas aproape si, in general, bag numai de acolo. Daca nu, alimentez de la Crimbo ca si de acolo e ok gazul. Pretul cel mai scazut l-am vazut ieri la Mioveni- 1,75 ron/l. In Pitesti e 1,77-1,78ron/l.
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostCiudat ... schimba-ti stilul de condus consumi cam mult pt un 1.4 . Eu am 1.6 90cai si la 180 se plafoneaza pe GPL (am incercat pe varianta PITESTI BASCOV) si consuma cam 9-12 litrii GPL...este normal ca 1.6 sa consume la fel ca 1.4 sau chiar mai putin .pt ca este caroseria identica cu un motor mai mare care trege mai usor .. nu ? cu alte cuvinte tu consumi mai multa energie cand fugi imbracat gros decat cand este imbracat subtire...
respect:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
E bine bine - o sa inceapa lumea sa-si dea seama de eficienta si costurile scazute ale GPL-ului si probabil vor EVOLUANumai de bine
La Bucuresti deja a scazut sub 1.75 cam peste tot inclusiv Lukoil (acum o luna era 2.2). La Crimbo Plaza 1.71 .
Last edited by ingerulol; 16 March 2009, 13:22.1.6 MPi Icy White
Comment
-
consum gpl prin oras (Bucuresti) undeva pe la 8,5-9 si benzina cei drept dat tare la ea 9,5 asa ca incercand sa mai adaug asa ca o eroare la calculul cu gpl sa zicem udeva pe la 10 se merita mult mai mult avand in vedere ca gpl-ul e 1,70.
Comment
-
Este si normal . Am auzit 1238917891476 de pareri cand aparuse LOGANu` prin 2004 la inceput si toti ziceau " am mers cu el , consuma mult 15% am vazut pe bord cand a acelerat mai tare" DECI RETARDATI
90% din cei care ziceau ca nu-si vor lua Logan intr-o mie de ani se pare ca au mintit , numai eu cunosc cateva persoane care si-au luat (vreo 4 la numar) dupa ce sustineau sus si tare ca nu-si vor lua vreodataIRONIC NU ?
1.6 MPi Icy White
Comment
-
mai lume nu mai te lua dupa CB... oricum e ok si cu regula de 3 simpla aflam ca la 45 l gpl / 510 km = 8,8% consum destulde bine. daca mergeai constant in 3000 ture la max 110 km/h scadeai sub 8% cred. insa ai 1.4 si nu stiu daca e la fel ca la mine cu 1.6. Oricum bine si ieftin mai ales!AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
Comment