se pooate regla gpl ul din soft sa consume cat benzina ? sunt intereseat sa mi pun pe 16 v.
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
GPL pe 16 valve, asta da combinatie, go for it, asa mi-ar fi placut si mie un Logan. Da, se poate regla sa consume mai putin decat pe benzina dar ma tem ca va trage mult mai prost pe gaz apoi.
Comment
-
salut, mie mi-a iesit o medie de 6.5 l , pe o distanta de 3000km
Comment
-
Salut, am montat si eu de 2 saptamani o instalatie de gaz Tomasetto, sunt foarte multumit de ea pana acum nu am facut decat 700km, si pot sa va spun ca innainte de a monta instalatia, aveam un consum mediu de 7,4 acum este de 9 l. Prima data am bagat 36 l gaz cu care am facut 397 km, 80% in afara orasului. Asta ca sa va faceti o idee despre consumui pe care il am.
Comment
-
mie mi-a consumat 14.7 l la 90 de km in bucuresti ... am consumat tot gazul si am pus 14.7 si am mers pana a inceput sa bipuie... devine din ce in ce mai enervat, mai ales ca astia au scumpit iar gazul ...
deci rezulta un consum de aproximativ 16% , ori sunt eu prea nervos, ori are masina ceva ...
Comment
-
stie cineva daca la schimbarea filtrelor de gaz de la landi renzo (sau cum s-o numi instalatia din fabrica) trebuie refacuta calibrarea dupa inlocuire sau trebuie facut ceva?
Comment
-
unde se poate face recalibrare? are idee cineva cat costa?
Comment
-
facut azi plin la gpl de 70 ron am butelie toroidala de 35 l ( asa scrie pe ea ) am facut 110 km in zona de munte am si urcat dar am si coborat , am mers 10 km numai cu treapta 2 pe drum de tara si am refacut iar plinul la aceeasi statie si a mai intrat 5,9 litri de gaz adica 13 ron . la banii astia sunt super multumit de cei 100 km facuti . acum vreau sa vad km cu un plin de gpl .
Comment
Comment