tomasetto....dupa 4 plinuri, consumul acelasi 7.5 cu mici variatii
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
mie nu mi-a aratat niciodata pe benzina sub 6. never. cel ami bun consum 6.3 la drum intins. si dupa cum vedeti am 1.4, viteza maxina 105 la consum de 6.3.
120 km / h 6.5-6.7 l / 100 kmCe noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
consumul depinde de "talpa"..daca ai 45 la bocanc sigur o sa ai consum de 12 in afara.
eu am mers in spatele unui tir cu 90 constant veninde de la sibiu catre deva...si am ramas socat cand am vazut consumul de 5.5% pe gaz. pe benzina un astfel de consum nu-mi era strain
Comment
-
-
@bubuleanu consum de 7.8 mi se pare real.
@vip3R nu te mai uita pe bord cand mergi pe gaz pt ca tot consumul e benzina iti arata. adica exact cum ai merge pe benzina, la care mai adaugi 1-1.5 l pe gaz fata de benzinaCe noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
n-ai inteles nimic.
resetez Cb, si merg vreo 200 km exclusiv pe benzina. consum de 6-6,3%
resetez iar CB si merg pe gaz, de obicei pana se termina butelia, cam 550 km. rezultatl pe CB e de 7,5%. butelia mea e de 52 litri si intra vro 45. sa zicem ca nu intotdeauna se consuma tot gazu si uneori fac 500km alteori 580km....deci pe gaz consumul variaza intre 7,2 si 8% real in timp pe CB imi arata 7.5
acum ai inteles ca la mine unul diferenta dintre ce arata CB-ul si ce e real e nesemnificativa?
Comment
-
nu asta e problema noastra. ci noi doar explicam ca un bord iti apare consumul de benzina. calc de gpl fura insformatii de la calc central, consumul de gpl nu are cum sa-l calculeze.Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
Comment