mai consumati si benzina sa nu va para rau mai tarziu ... macar 10-15 % din kilometrii sa-i faceti pe benzina.
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Vi se pare ca trece greu pe gpl in 1500m? Eu dimineata cand plec la 5 pe frigul asta pana nu consuma 300 de grame de benzina nu trece pe gpl. Instalatia mea e reglata sa treaca pe gpl daca intruneste cumulativ cele 2 conditii: temperatura motorului mai mare de 30 grade si turatia minima de cel putin 1600rpm. In acest interval merg cu cel mult tr3 si nu mai mult de 40kmh, asta cam 2km,poate si mai mult.
Comment
-
Originally posted by IonutUSJ View PostPai daca imi pun GPL si ajung la consumul asta e vis,mai mult decat imi doresc,mai ales ca in ultimele 2 luni am facut 4000kmo/____\o
(i)
.........
Comment
-
D-aia abia-ti trage masina, ca schimbi la 2000 rpm. ete' vezi? E inuman, la dci schimbam la 2800-3000 in oras, groaza mi-e de benzinarul ala care duce pana in 6000+ si tu schimbi la 2000.
Comment
-
nu tot timpul, doar in trafic aglomerat. cand ma supara vede si 6000, dar in aglomeratie sau foarte liber nu vad rostul. un 2000-2400 e de bun simt...
gandeste-te ca masinuta asta face bani cand e la munca, deci acolo conteaza si un consum decent. turatiile multe si condusul supersport nu se preteaza pe timpul zilei, in trafic, aglomeratie, etc. seara la o linie din cand in cand sau la drum pe serpentine e altceva. la drum lung schimb la 3000, ca fapt divers. gpl-ul meu pare sa aiba cuplul maxim undeva la 2500-3000.....si consumul minim undeva la 2000-2400.
Comment
Comment