cuma dat putina caldura a scazut de la 9.0 la 8,4- 8,6 in conditii de oras.
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
nu e bine daca la consumul asta asa de mare ai mers 95 km pe rosu.
ce butelie ai ? cred ca toroidala avand plin la 42l gaz.
uitate ce tensiune ai in soft la indicatorul de gpl la ledul rosu si daca este corecta atunci modifica pozitia indicatorului mic ,de pe butelie, prin rotatie si gaseste pozitia corecta.
,,DE_TOATE,,
Comment
-
nu are nici o legatura faptul ca a mers cu ledul rosu aprins 95km. eu merg si mai bine de 100km uneori si nu are nici o treaba. intradevar consumul e un pic cam mare dar nu are legatura cu faptul ca a mers multi km cu ledul rosu aprins.
Consum fix 10% numai in oras.
Comment
-
M-am lamurit si la consum. A fost teapa la gaz. Am pus dupa de la Lukoil si masina trage mai bine, led-urile nu se mai sting la foc automat. O sa va tin la curent. NU pot verifica tensiunea pentru ca masina este inca in garantie, nu am soft si nici scule. Nu ma deranjeaza prea tare ca merg asa mult cu led-ul rosu insa la prima revizie o sa-i rog sa-mi regleze si mie led-ul rosu.
Comment
-
Originally posted by Augustin-Yng View PostSalut.
Azi am trecut pe rosu,deci pina acum am facut 345km(cu tot cu acei km facuti pe benzina,pina trece pe gaz)
acum ramane sa vedem daca mai astept sa se termine,sau fac plinul[poate scumpesc astia iar gazul]
Numai bine.
ps:consum aratat pe cb 7,7%
Un consum destul de ok.
Numai bine.
ps:pe rosu am facut 150kmUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by Bodanel View PostM-am lamurit si la consum. A fost teapa la gaz. Am pus dupa de la Lukoil si masina trage mai bine, led-urile nu se mai sting la foc automat. O sa va tin la curent. NU pot verifica tensiunea pentru ca masina este inca in garantie, nu am soft si nici scule. Nu ma deranjeaza prea tare ca merg asa mult cu led-ul rosu insa la prima revizie o sa-i rog sa-mi regleze si mie led-ul rosu.
Comment
-
Originally posted by sorynss View Postce instalatie de gpl este recomandata??si ce e cu reviziile-la cat timp se fac si cam cat costa?si poti umbla tu la ea sau risti sa o dai de tot peste cap??
Comment
-
Ieri la un drum dragasani-craiova cu 2km parcursi in oras (Tr2 cel mult 3) restul extraurban si un ritm de viteza extraurban intre 70-100kmh consum gpl 7,5%, metoda plin pe plin aceeasi statie gpl. Eu zic ca e acceptabil pt un mcv cu motor de 1,6.
am uitat sa specific distanta totala 16okm din care numai 20km urban
Comment
-
Originally posted by lungu Dan View PostEu merg cam 250km cu ledul rosu aprins si nu are nimic,dar cand ma duc la revizie o sa spun sa regleze bine nivelul gazului.Si consumul este de 8-9 inafara si in Bucuresti cam 11-12 .
altii nu fac cu toate ledurile atata.
oricum mai tarziu ledul rosu o sa arate alte valori, se aprind se sting si tot asa
,,DE_TOATE,,
Comment
Comment