In bucuresti, mers constant in oras,in aglomeratie si seara, imi arata pe CB consum de 9,6 %, 371 km, consumati ~36 litri, in realitate in butelie au intrat la pompa fix 41 litri, deci reiese un consum de ~11% in 370 km, dealtfel un consum excelent !
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Salut.
ieri am avut un drum la bucuresti
facut plinul la plecare[mai mult pentru a reiesi cat de cat exact,consumul] azi am refacut plinul si......si sunt multumit
Deci un drum demioveni- bucuresti si retur si doua drumuri mioveni-stalpeni si retur
Acum am fost sa fac plinul si.........si au intrat 20 litri gpl=300km ..........am sa urc o filmare pe you tube cu,consumul.
Numai bine.
partea 1 a-mioveni-bucuresti
partea a 2 a plus inca doua drumuri mioveni-stalpeniLast edited by Augustin-Yng; 14 April 2012, 16:21.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Consumul a fost efectuat la drum intins,pe autostrada.Fara a prinde semafoare si stat si mestecat in cutie.Mers normal,fara accelerari bruste sau franari.Pir si simplu a fost un drum in tr a 5a la 2500rot.min[90-110 km/h]
Numai bine.
ps:acum am resetat iar cb[am facut plinul] si arata un consum de 6,6%.......deci nu am acel consum in oras,cum poate cred altiiUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Pai la mersul asta pina in 2500 constant scoti consum bun...
Eu am 100-110 la 3000rpm... cutie mai scurta se pare...
Daca merg la 2500 scot si eu consum bun, dar e riscul sa adorm la volan
Normal scot 8.5 pe extern, daca am statie scot 9.5-10, dar viteza medie sare spre 100Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
salut
filmarea a fost facuta exact dupa ce am ajuns acasa
iar a doua dupa inca cateva drumuri in zona
numai bineUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by CIONTU OVIDIU View PostConsum 1.4 numai in oras:
In postul de mai sus apar niste poze cu computerul de bord in care se vede un indicator( led ) aprins de culoarea verde : "GAS" . Asa se deosebesc cele cu gpl din fabrica ?
Comment
-
Originally posted by Augustin-Yng View Postsalut
filmarea a fost facuta exact dupa ce am ajuns acasa
iar a doua dupa inca cateva drumuri in zona
numai bine
numai bineAttached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Pai cam asa e si pe la mine...eu ma iau dupa real-GPS adica cu vreo 5-7 diferenta fata de bord...
La limita legalului pe E85 adica 108-109 am 3000rpm...ceea ce cred ca obtii si tu...adica la un pic peste 110...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
Comment