Originally posted by cos123
View Post
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Am si eu o problema legata de GPL . Am mers cu masina pana am ramas fara gaz (a trecut singura in benzina) dupa care am mai mers cativa km pe gaz schimband la ~2000 rpm deoarece daca acceleram mai tare trecea pe benzina . Problema este ca (sau asta as vrea sa ma lamuriti ) am fost sa alimentez si spre surprinderea mea au intrat 49.5 l in conditiile in care rezervorul are 52 l si pana acum de cate ori am alimentat nu au intrat mai mult de 44l . Este posibil sa fi aparat probleme la instalatie sau a fost pompa "aranjata" ?In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Probleme pot fi la multivalva de siguranta (sau cum i-o zice) care nu da voie sa se incarce rezervorul mai mult de 80%, dar nu te impacienta pana nu mai verifici treaba asta de minim 2 ori.
Ai alimentat de la vre-o statie dubioasa sau de la una cunoscuta?
Comment
-
Brasov - Budapesta - Bratislava - Praga - Berlin - Zingst si retur, pe autostrazi 130-150 km/h, in rest regulamentar
Comment
-
la acest consum se mai adauga aceea marja de 1-1,5L /gpl in plus.(cu toate ca a rulat cu viteze de 130-150 km/h e posibil sa fie mai mult de 2L inplus la 100km)
Ar veni cam 9% e un consum ok.
(Eu acum ceva timp am venit de la mioveni-bucuresti-mioveni-curtea de arges-mioveni si am consumat 42 litri de gpl,dar pe autostrada am rulat cu 130 km/h.....atunci am avut consum de 13% gpl)
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by dani55wss View PostBrasov - Budapesta - Bratislava - Praga - Berlin - Zingst si retur, pe autostrazi 130-150 km/h, in rest regulamentarsigpic
Comment
-
Deci, instalatia (Tomasetto) are 3 saptamani de cand este pe masina, a fost montata la 102.500 de km si acum am aproape 110.000
Pe Brasov - Otopeni imi arata 6% mers cat de cat dupa lege.
Plin la plin, alimentat la aceeasi pompa, in 300 km am bagat gaz de 68 de lei, cu 3 lei litrul inseamna 22,5 litri adica un consum real de 7,5%.
Deci se adeveresc cele spuse mai sus...
Data viitoare tin toate bonurile de gaz sa vad exact cat am bagat ! (pe Germania ma refer)
Comment
-
lasa pe germania, fa consumul in tara, ca si eu in germania am scos 7.2 la 170 km/h top speed si viteza medie claculata de CB era pe la 115.
si asta pentru ca dincolo de granitele noastre se foloseste combustibil bun, nu cu apa si alte cele ;)
Comment
-
Miercuri am un drum de Cluj, revin cu consumul...
Comment
-
Cluj - Brasov 67 ron Gpl, plecare la 12.20 si ajuns la 16.30
Comment
-
Salut.
ieri am fost la bucuresti.Am rulat pe autostrada cu peste 125 km/h si am pe ceas un consum de 7.4+2l gpl=9.5l
Voi reveni cu filmarea
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment