Originally posted by aleXpeed
View Post
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Ma refeream ca nu stiai tu de ce nu-ti trage masina, cu chestia asta te-am atentionat. Normal consuma cel mai putin daca schimbi la 2000 rpm., am testat chestia asta anul trecut, la 60 km/h eram deja in a 5-a, cine avea instant de 4%... cam atat afiseaza insa nu pot merge deloc in stilul asta, trebuie sa accelerezi si foarte greu. Cealalta varianta ar fi sa o tii pe a 2-a repede cat sa atingi 60 km/h iar apoi sa dai a 5-a si sa mergi constant.
De asemenea are un consum decent de 9-10 l/100km. daca schimbi la 4000rpm., in sensul de a folosi doar 1-2 si 3 in oras. La dci, la 80 km/h vede a 4-a si cade in cuplu maxim ceea ce inseamna ca la 1.4 in a 3-a la 80 as avea 4000 rpm., schimbat si cade in 3000, cuplu maxim.
Ia sa incerci sa o tii pe a 3-a la 70 turata constant, ce-ti spune instantu'?
Faza ca nu-s la casa mea e altceva, inca ma bucur de statutul asta, pot baga toti banii in bolid pana-mi fac toate damblalele, nu-mi dau ai mei bani de nimic.. masina si descurca-te...
Comment
-
acuma ai revenit la vorbe mai intelepte. crede-ma ca la aglomeratie nu are rostul 3000-4000. si asa te misti ca melcu. saptamana asta am mers la consum, ajungand pe cb la 9.3% , dar ajunsesem alataieri seara la 15% (ma grabeam sa duc niste tv-uri si era o aglomeratie de groaza. pe deasupra schimbam la 4000...). la ochi asa, pare sa se mentina tot 12% ca saptamana trecuta, ma refer real pe gaz. voi astepta pana "sec" butelia si am sa vad mai exact.
Comment
-
Salut.
La mine media pe cb e acum de7,9%(consum afisat dupa ce am efectuat647km),trafic lejer(nu ca-n bucuresti(asta e avantajul nostru.Al celor de la tara
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Sunt si afara si oras(dar la noi in oras e mult mai lejer ).Ar trebui catalogati tot afara
La noi nu sunt ambuteiaje ca la voi.Mai prinzi un semafor(1minut)o trecere de pietoni,un natarau care face stg/dr fara sa semnalizeze si lista poate continua
Consum afisat de cb,real ar mai trebui +1l/gpl(ar rezulta undeva la 9%)
Numai bineUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Mai devreme am alimentat si eu(dupa o 9 zile de la ultima alimentare)de 100lei(36litri gpl).
Si am avut un drum la pitesti,vad ca arata cb un consum de 6,3%)mers dupa ce sa incalzit motorul si trecuse pe gpl.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Seara Razvane! Asa scot si eu daca merg usurel.
Comment
Comment