Tachetii i.am reglat. Se uzeaza una alta,dar mototrul intreg nu are ce sa aibe (ca nu e ungerea buna,blabla....)
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
Originally posted by alessandro View Postsi ce legatura au uleiul si toba curate cu uzura supapelor si a scaulelor de supapa ?
de ce crezi ca la Logan MPI se recomanda reglaj culbutori din 30 in 30 mii ?
ca nu se duc asa repede cum spun unii e altceva, dar de uzat se uzeaza mai repede fara dar si poate.
Gazul avand putere calorica mai mica e mult mai pretentios- si ca sa iti mearga bine masina trebuie ca motorul sa fie in perfecta stare.
Uite dovada bujiile mele: 27,000 km- pe benzina nici nu tuseau benzina fiind mult mai permisiva; pe gaz- problem.Saab 9-5 Aero
Comment
-
se mananca din scaunul supapei. se uzeaza scaunele si supapele nu motorul in sine. ca noi avem hidraulici si compenseaza automat uzura nu inseamna ca nu se uzeaza. daca vrei sa stai linistit...FlashLube sau eu mai mult de 130 adica 3500 rpm la drum intins nu merg.
eu ti am recomandat sa faci un efort sa iti iei NGK Iridium. eu le am de 40.000 si cu siguranta mai tin inca pe atat. asta e special la ele. durata mare de viata si performante maxime din prima pana in ultima ziLast edited by alessandro; 24 September 2012, 18:01.
Comment
-
"Moaaaaama" ce economie faci
De la 1200 la 15000km e un salt colosal la aceeasi bani
Asa e mosule lasind gluma...nu facem economie ...mergem mai mult si/sau mai repede...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Consum GPL 1.4!
Salut!
Am facut un drum Bucuresti-Chisinau-Bucuresti.
INcarcare: 3 persoane dus+bagaje - 1 Persoane intors,
Viteza medie: 75.1 km/h,
Conditii: dus-noaptea fara vant/intors ziua, vant slab din fata,
Distanta: 999,1 km,
Consum calculat metoda gol/gol: 7.92 l/100km!
Cred ca ies bine cu gazul!
Comment
Comment