Originally posted by irinell24
View Post
Consum Logan GPL
Collapse
X
-
CB masoara cantitatea de aer care intra in motor / amestecul de combustibil aer (raportul stoichiometric). CB arata cata benzina mai ai, iar cons mediu este calculat din pacate tot pentru benzina . Dar nu difera foarte mult consumul pe GPL .1.6 MPi Icy White
Comment
-
Cel mai mic consum de care am auzit la un Logan cu GPL este de 3,8%, la un prieten. Personal l-am luat... cu un consum de 1,4%... pe liber la vale . Revenind la un ton mai serios, am mers si cu un consum de 5,1%, si asta pe traseul Pitesti-Cotmeana-Cocu-Babana-Pitesti care nu e deloc lin, ba din contra, are destule suisuri si coborasuri.
Comment
-
Consumul depinde si de unde alimentezi. Eu unul am o statie GPL ButanGas aproape si, in general, bag numai de acolo. Daca nu, alimentez de la Crimbo ca si de acolo e ok gazul. Pretul cel mai scazut l-am vazut ieri la Mioveni- 1,75 ron/l. In Pitesti e 1,77-1,78ron/l.
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostCiudat ... schimba-ti stilul de condus consumi cam mult pt un 1.4 . Eu am 1.6 90cai si la 180 se plafoneaza pe GPL (am incercat pe varianta PITESTI BASCOV) si consuma cam 9-12 litrii GPL
respect:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
E bine bine - o sa inceapa lumea sa-si dea seama de eficienta si costurile scazute ale GPL-ului si probabil vor EVOLUA Numai de bine
La Bucuresti deja a scazut sub 1.75 cam peste tot inclusiv Lukoil (acum o luna era 2.2) . La Crimbo Plaza 1.71 .Last edited by ingerulol; 16 March 2009, 13:22.1.6 MPi Icy White
Comment
-
consum gpl prin oras (Bucuresti) undeva pe la 8,5-9 si benzina cei drept dat tare la ea 9,5 asa ca incercand sa mai adaug asa ca o eroare la calculul cu gpl sa zicem udeva pe la 10 se merita mult mai mult avand in vedere ca gpl-ul e 1,70.
Comment
-
Este si normal . Am auzit 1238917891476 de pareri cand aparuse LOGANu` prin 2004 la inceput si toti ziceau " am mers cu el , consuma mult 15% am vazut pe bord cand a acelerat mai tare " DECI RETARDATI
90% din cei care ziceau ca nu-si vor lua Logan intr-o mie de ani se pare ca au mintit , numai eu cunosc cateva persoane care si-au luat (vreo 4 la numar) dupa ce sustineau sus si tare ca nu-si vor lua vreodata IRONIC NU ?1.6 MPi Icy White
Comment
-
mai lume nu mai te lua dupa CB... oricum e ok si cu regula de 3 simpla aflam ca la 45 l gpl / 510 km = 8,8% consum destulde bine. daca mergeai constant in 3000 ture la max 110 km/h scadeai sub 8% cred. insa ai 1.4 si nu stiu daca e la fel ca la mine cu 1.6. Oricum bine si ieftin mai ales!AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
Comment