Originally posted by romwinner
View Post
Cum Sa Ne Confectionam Singuri O Interfata Pentru G.P.L
Collapse
X
-
-
Originally posted by kti View Postmarian posteaza te rog un link punele pe astea ale tale cu driverele astea pt ca42 te rog .
am un cablu si nu vrea cu prolific.
multumesc.
http://sharesend.com/ecrlu nu pot pune fisiere mai mari si de aia le-am incarcat aici.
Comment
-
Originally posted by DB77AAA View PostMai exact nu incarca driverul clonei de DKU5
Ca sa va spun altfel, am cumparat o interfata GPL-Stag de la cineva din RO, nu mai retin cine. Nu prea mergea. Am mai cumparat doua din PL, care mergeau relativ OK, insa softul cu care venise nu prea stia de Stag iar cu ACGas nu se impaca. Bine ca am pierdut interfetele Cheltuieli putin peste 200 lei. Astfel, am cumparat o clona de DKU5, cateva mufe sa fie acolo si gata problema.
Acum caut un softulet de ACGas in Romana. Nu ar trebui sa fie postat la Agrom?sigpic
Vectra C. 1,6i
Comment
-
ca42
Originally posted by marian_6777 View PostCabluri identice am observat ca sunt bazate pe cipuri diferite. Am trei CA42 doua dintr-o sursa si unul din alta. Cele doua sunt cu prolific iar unul cu ARK. Arata absolut la fel si totusi sunt diferite. Si inca ceva... la cele cu prolific nu a mers driverul de pe cd-ul lor. Se instala dar aparea cu semnul exclamarii in triunghi galben. Cel cu ARK aparea ca USB to UART asta pana am bagat driverul. Acum apare ARK MICRO... . Incearca mai multe versiuni de driver.
este intradevar UARP si nu se impaca cu nimic, se pare ca este o clona.
merci.
DB77AA poti pune tu driverele daca tot ai reusit.
,,DE_TOATE,,
Comment
-
Originally posted by ovi730 View PostSalut. Cu cele cone DKU 5 ATENTIE : in special cele cu 5 fire trebuie sa desfaceti si usb-ul cablului si alimentati - in general- firul rosu de la pinul 1 usb +5 V . Nu driverul este problema ci PL2303 care este defapt o replica.
DB77AAA, atat timp cat driverele sunt gratuite nu cred ca ar fi o problema. Intr-un post al lui jagoman, chiar el spune ca daca driverele si softul sunt gratuite, tot asa le da si el. Adevarat ca este o persoana cu un caracter mai rar intalnit si merita respect. Totusi ai putea sa-i ceri acordul pentru ca tu ai colaborat cu el.... Stai linistit ca a fost o gluma
Originally posted by firiss View PostVa salut! imi cer scuze, dar nu am stat sa citesc 8 pagini ...sunt la servici si nu prea am timp! am o intrebare! Daca fac o interfata din cablu de N... functioneaza si pe tomasetto?
ms
Comment
-
Originally posted by firiss View PostCred ca am pe acasa un DKU5...o sa incerc maine...daca nu mai ninge, sa vedem ce iese! msAttached Files
Comment
Comment