Buna ziua revin cu o intrebare, poaste posta cineva schema de baza pentru confectionarea unui cablu (nu adaptarea unui cablu de nokia)? Pentru cei care nu au reusit inca sa procure cabluri nokia valabile. Poate ne folosim doar de componente
Cum Sa Ne Confectionam Singuri O Interfata Pentru G.P.L
Collapse
X
-
-
nu,pentru ca nu am cumparat cablu,.inca nu stiu care este bun..
Nu vreau sa cumpar 2-3 cabluri care nu merg e 15 lei un cablu,am gasit CA 45 dar nu
stiu daca merge.
Mai costa apro 10 lei si mufa super seal.
De unde ai luat cu 50 lei interfata?multumesc
Comment
-
Ia un max232 daca ai un port serial, de scheme e plin netul. Din cate stiu s-ar numi convertor rs232-TTL.
Cu max 232 sunt toate interfetele seriala, difera doar modul in care s-a ales alimentarea (din portul serial sau din mufa diagnoza gpl).
iti mai trebuie o sursa de 5v si cateva condensatoare, am unele facute in aer, fara circuit imprimat.
Daca ai talent, cu smd incap in mufa seriala.
Pentru usb, trebuie utilizat un integrat ( in interfete e fdti 232)., dar mai usor cumperi adaptor usb serial,Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Comment
-
Pai tu ai inceput . Ori vrei cu cablu cumparat, ori vrei sa faci unul. Din cate stiu, am facut odata o interfata pentru un telefon sagem cu max 232. Pe wiki e o clasificare a semnalelor, dar trebuie sa afli de care are cablul pe care il poti procura, daca e tot ttl sa corespunda cu cel dat de max232.Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Comment
-
pentru detali mufe interfata va pot ajuta eu ? spuneti marca instaltiei va pot da si detali calibrare si diacnosticare interfata vine la pachet cu interfata nu umblati cu prosti apar erori in calculator
pentru alte detali si defectiuni sintome motor va pot ajuta
acea mufa vine la pachet cu instalatia gpl dar cei care monteaza instalatia o opresc ei
mufele de diacnosticare de pe net nu sunt compatibile toate cu softul instalatiei masini
iar portul il alege automat inmomentul cind introduci cblu diagnoza
pentru mufe diagnoza contacteaza sait gaz magazin dar nu sunt toate compatibile spunemi marca stg....... si te indrum spre.....
Comment
-
Originally posted by ionutpas View Postpentru detali mufe interfata va pot ajuta eu ? spuneti marca instaltiei va pot da si detali calibrare si diacnosticare interfata vine la pachet cu interfata nu umblati cu prosti apar erori in calculator
pentru alte detali si defectiuni sintome motor va pot ajuta
acea mufa vine la pachet cu instalatia gpl dar cei care monteaza instalatia o opresc ei
mufele de diacnosticare de pe net nu sunt compatibile toate cu softul instalatiei masini
iar portul il alege automat inmomentul cind introduci cblu diagnoza
pentru mufe diagnoza contacteaza sait gaz magazin dar nu sunt toate compatibile spunemi marca stg....... si te indrum spre.....
Comment
-
@ionutpas, deci eu am, ba de fapt, hai sa vorbim despre altii, care au montat intr-un an 10 000 de instalatii (asa se lauda), deci au 10km de interfete. Sau confunzi interfata cu cd-ul care vine in stag.
Oricum ,,diacnosticare"nu va dori nimeni sa faca nici daca are sau nu ,,sinctome", deci nu prea e de ajutor. Dar pari foarte sigur de ceea ce spui, chiar asa e, le stii pe toate sau mai lipsesc?Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Comment
-
Nu stiu la ce meriti un premiu, la logica sau la gramatica. Deci exista in Romania mai multe interfete decat sisteme gpl. Ca deh, unii au cumparat separat. Si ele stau la ateliere, ascunse vazului celor care le erau destinate cu adevarat. Si chiar daca se vinde cu 35 lei, 50 lei sau 800 lei, nimeni ju vrea sa iasa din criza si le tine ascunse. Numai ca nu au putut scapa vazului ascutit al dezvaluitorului.
Sa stii ca am anuntat sindicatul ascunzatorilor de interfete. In sedinta de urgenta s-a hotarat localizarea dupa I.P. si deturnarea unui meteorit spre locatie. Deci vezi cui deschizi usa la noapte, sa nu fie in parpalac negru.Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Comment
Comment