Și unde găsesc mufa de diagnoza?
Cum Sa Ne Confectionam Singuri O Interfata Pentru G.P.L
Collapse
X
-
Originally posted by moog View PostTe ai gandit ca poate senzorii masoara in locuri diferite?Last edited by radu5252; 31 May 2014, 08:45.
Comment
-
CU ddt 2000 citesc cu 17 grade mai putin decat vad cu max plus2010. Adica la 40grade ECU vehicul, ecu GPL vede 57. M am uitat si nu exista senzor separat si nici de cel de apa al vehiculului nu vad sa se fi legat. Poate s au legat unde intra pinul de la senzor apa vehicul in ecu vehicul.Din cate am citit pe net am inteles ca este posibil ca ecu gpl sa nu citeasca/interpreteze corect valoare de la senzor apa din calc vehicul. Si ca exista posibilitatea in soft de al calibra: mV=>°C. Cunoate cineva?
Comment
-
Pt. instalatia de fabrica, Landi Renzo model 2008 ce soft se foloseste?
Am un cablu DK-U5, este compatibil cu interfata ecu gpl ? pin la pin: gnd, TX la TX si RX la RX ? sau se inverseaza... mai trebuie si altceva ? Multumesc.Attached Files
Comment
-
Originally posted by razvanu View PostPt. instalatia de fabrica, Landi Renzo model 2008 ce soft se foloseste?
Comment
-
salut, am si eu o problema cu o intertata pentru stag 4 plus am incercat sa fac interfata din cablu ca42 am instalat driverul am instalat softul de pe site s-a conectat pentru 5 secunde apoi a dat ecran albastru laptopul, specific ca folosesc un laptop acer cu win 7 starter proaspat instalat cu liccenta. am incercat multe drivere dar doar unul singur imi recunoaste cablul, m-am lasat pagubas cu acela si am incercat cu alte interfete usb serial din cele cu cablu transparent estetic identice dar am vazut ca au cipuri diferite una o recunoaste ca >ATEN USB to Serial Bridge com 6 si cealalta ca >Prolific USB-to-Serial Comm Port com 9, sunt una e cu uc-232a si cealalta pl2303 prolific ambele au driverele instalate corect, acum problema e urmatoarea cand incerc sa ma conectez la mufa gpl a masini dupa ce am identificat rx tx si gnd ca fiind pinul 2 3 5 al interfetelor led-ul de pe interfata ramane aprins in una din situati iar daca schimb rx cu tx led-ul licare pentru 3 secunde apoi ramane stins si in nici o situatie nu gaseste uch gpl! unde gresesc ce trebuie sa mai fac! orice idee ar fii binevenita! Cu stima!
Comment
-
am instalat ultimele drivere si am verificat cu executabilul din folderul descarcat cu drivere si imi spune ca cipul este PL2303HXD problema a ramas aceeasi!
Comment
Comment