Floxtrot,stai linistit ca am schimbat eu filtrele cu mana mea la Brc-ul de la fiesta la aproape 30000 km si n-aveau mai nimic in ele.Cred ca taximetristul respectiv avea vreo 100000 peste aia 45000 km de care vorbea.Daca pui filtre cu bulpren te doare-n papuci vreo 20-30000 km.Si in legatura cu bujiile nu mai pune motrio sau alte minuni,ci Eyquem sau Renault originale.Eu la megane 2 1.6 16v am pus acum o luna bujii Renault cu un singur krak si am consum 10.5 in oras iarna.Cand am avut cu 4 kraci avea motorul un mic tremurat la relanti.
Baieti,apropo de bujii,recomand ca la schimbarea lor strangerea sa o faceti cu o cheie dinamometrica la cuplu fiindca altfel se slabesc de la saibele alea din tabla si va intra parfum de gaz in habitaclu pe la aerisire cand dati drumul la caldura.Eu am patit-o cu o bujie si nu stiam de unde vine parfumul dat fiind faptul ca instalatia mea Brc este noua.
Baieti,apropo de bujii,recomand ca la schimbarea lor strangerea sa o faceti cu o cheie dinamometrica la cuplu fiindca altfel se slabesc de la saibele alea din tabla si va intra parfum de gaz in habitaclu pe la aerisire cand dati drumul la caldura.Eu am patit-o cu o bujie si nu stiam de unde vine parfumul dat fiind faptul ca instalatia mea Brc este noua.
Comment