If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru cei care insa se indoiesc de gpl.
Am mai lucrat un pic la harta de gpl si apoi am pus masina pe dyno
Diferenta intre benzina si gpl este de 9 hp in cazul meu. O pierdere de 4% numai.
STFT si LTFT au fost si ele ok.
De ceva vreme tot nu imi ezuta in prima parte a acceleratiei, la spritz parca se inneaca, iar ca sa plec de pe loc trebuie sa turez bine. La mers turat era ok. Azi am pus interfat si aveam ce se vede in prima imagine.
Dupa asta am scazut presiunea pana la 1.20 si am obtinut ce e in urmatoarele fotografii.
Pleaca mai frumos de pe loc dar nu stiu daca e ok.
E cazul sa fac niste precizari:
1. Masina este rover 45 , 1.6, 109 hp.
2. Nu am umblat la duze, cel mai probabil sunt de 1.75 (valtek 3ohm).
3.Am scazut presiunea acum pentru ca imi dadea pe lambda amestec bogat (stft -14/-15 % chiar mai mult ).
La ce ajuta compensarea temperaturii reductorului ? Ce face teoretic aceasta compensarea ? De exemplu la temperatura de 30 de grade are valoarea de -8%. -8% din ce ?
Aceleasi intrebari si la compensarea presiunii reductorului. Ce se intampla fizic defapt si la ce ajuta ?
In manualul instalatiei prea multe informatii nu am gasit despre aceste 2 setari.
Am o problema atunci cand trece pe gpl pana cand apa din motor ajunge la 70 de grade motorul da sa moara cand accelerez si sunt nevoit sa o tin pe benzina pana se mai incalzeste. Instalatie e setata la 30 de grade sa treaca pe gpl. Ma gandesc ca as putea rezolva din compensarea temperaturii dar nu stiu cum functioneaza aceasta setare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment