Stiti undeva in Bucuresti o firma buna!!..care stie sa autocalibreze/calibreze instalatii de GPL? Eu dupa ce am facut remaparea calculatorului de benzina, doreii care mi-au instalat GPL-ul pe masina nu au stiut sa seteze timpii de injectie de pe GPL in asa fel incat masina sa aiba un mers mai bun, apropiat cu cel de pe benzina. Vroiau la un moment dat sa imi puna soft de 1.6 GPL pe calculatorul de GPL si le-am spus sa-l puna inapoi pe cel standard.
Chestia e ca dupa un timp, s-au mai "egalat" acei timpi de injectie dar tot sunt in dubii, am o mica gatuiala la 2600 rpm in a 2-a si a 3-a. Daca bag piciorul in ea se duce, n-am treaba.
O sa mai modific una-alta la motor si vreau sa fie si GPL-ul in "tema", sa nu ramana prost de tot sa se ingatuie sau sa aiba un mers ciudat pe viitor, n-ar fi mare schema de reglat dar eu nu stiu.
Chestia e ca dupa un timp, s-au mai "egalat" acei timpi de injectie dar tot sunt in dubii, am o mica gatuiala la 2600 rpm in a 2-a si a 3-a. Daca bag piciorul in ea se duce, n-am treaba.
O sa mai modific una-alta la motor si vreau sa fie si GPL-ul in "tema", sa nu ramana prost de tot sa se ingatuie sau sa aiba un mers ciudat pe viitor, n-ar fi mare schema de reglat dar eu nu stiu.
Comment