1.Ce suma totala ati achitat la firma de montaj GPL pentru "kit-ul" GPL ales si manopera?
2.Care a fost calitatea montajului pentru suma achitata la respectivul montator GPL?
Inainte sa iau o decizie ,saptamana trecuta am cautat (pentru Logan-ul Euro5) sa ma informez care sunt preturile la montatorii GPL din Bucuresti pentru o instalatie Tomasetto Stag300Plus / Injectoare Valtek/ Butelie Toroidala 41 litri.
Preturile comunicate de cateva firme din Bucuresti:
2.500 lei - O firma din zona Zetari ( nu mai stiu exact denumirea)
2.700 lei - Autogaz Marpaco ( Ilioara) tot aici o instalatie BRC pentru Euro5, costa 3.000 lei cu butelia toroidala de 41 litri.
2.830 lei - Agrom.ro (aici la La kit-ul cu toroidala de 34 litri,pret:2.730 lei
la Kit-ul cu toroidala de 52 litri,pret: 2900 lei)
Ce kit ati ales pentru instalarea GPL si ce suma ati achitat la firma de montaj din orasul respectiv?
2.Care a fost calitatea montajului pentru suma achitata la respectivul montator GPL?
Inainte sa iau o decizie ,saptamana trecuta am cautat (pentru Logan-ul Euro5) sa ma informez care sunt preturile la montatorii GPL din Bucuresti pentru o instalatie Tomasetto Stag300Plus / Injectoare Valtek/ Butelie Toroidala 41 litri.
Preturile comunicate de cateva firme din Bucuresti:
2.500 lei - O firma din zona Zetari ( nu mai stiu exact denumirea)
2.700 lei - Autogaz Marpaco ( Ilioara) tot aici o instalatie BRC pentru Euro5, costa 3.000 lei cu butelia toroidala de 41 litri.
2.830 lei - Agrom.ro (aici la La kit-ul cu toroidala de 34 litri,pret:2.730 lei
la Kit-ul cu toroidala de 52 litri,pret: 2900 lei)
Ce kit ati ales pentru instalarea GPL si ce suma ati achitat la firma de montaj din orasul respectiv?
Comment