De astazi sunt posesorul instalatiei gpl Landi Renzo Evo One cu injectoare AEB si rezervor toroidal de 59 l montata la Vernesti-Buzau. Recomand la randul meu pe cei de la ProGaz pentru profesionalism.Impresia a fost deosebita...curatenie in atelier mai ceva ca intr-un spital,lucrat cu multa atentie la detalii,baieti tineri care stiau fiecare ce are de facut....ca la ei ar trebui sa fie peste tot,dar la noi normalitatea pare ceva iesit din comun...pret 2350 lei
PRETURI Si CALITATE La Firmele De Montaj GPL - FEED-BACK-uri
Collapse
X
-
Originally posted by daffy View PostDe astazi sunt posesorul instalatiei gpl Landi Renzo Evo One cu injectoare AEB si rezervor toroidal de 59 l montata la Vernesti-Buzau. Recomand la randul meu pe cei de la ProGaz pentru profesionalism.Impresia a fost deosebita...curatenie in atelier mai ceva ca intr-un spital,lucrat cu multa atentie la detalii,baieti tineri care stiau fiecare ce are de facut....ca la ei ar trebui sa fie peste tot,dar la noi normalitatea pare ceva iesit din comun...pret 2350 lei
Vreau sa-mi pun si eu cat mai curand si sa stiu cum ma programez. Vad ca toata lumea ii recomanda ca nr. 1 (am si eu un vecin care a montat un LR la ei si e multumit) si acolo o sa ajung si eu, ca am inteles ca ies mai ieftin decat in Bucuresti cu tot cu drumul facut.
Comment
-
La Vernesti, prin octombrie 2013.
Daca stau sa ma gandesc, ar fi durat si mai putin, doar ca atunci cand masina era gata si astepta reglajul in mers, a trebuit sa astept inginerul vreo 15-20 min, care era plecat in reglaje cu alta masina.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by fd2204 View PostToata lumea vad ca recomanda Vernestiul,dar eu sunt din Botosani,in caz ca dupa montare intervine vre-o problema nu prea imi vine sa tot bat drumurile
Comment
Comment