If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PRETURI Si CALITATE La Firmele De Montaj GPL - FEED-BACK-uri
Eu mi-am montat landi Renzo Evo one, cu toroidal de 54 litri.
M-a costat 2300 lei - cu factura si garantie.
Montajul l-am facut la Martax Brasov.
Foarte multumit de montaj.
Dacia Logan GPL 2005 - 328 copite (remapat de DOC)
Toyota Prius Hybrid 2002
Landi Renzo ...dar ceva firme anume in care sa am incredere sa apelez la ei cu ceva feed-back! ca asa si la Petrosani este o firma si oameni cauta patronii sa ii impuste cu privire la calitatea montarii si calibrarii!
Am citit in mare parte acest topic si curand voi lua legatura cu Andrei GPL pentru o instalatie tomasetto stag4 cu rezervor toroidal 53l.
Am o nelamurire. In cat timp trebuie sa ma duc la rar dupa montajul gpl-ului ? Daca ma duc mai tarziu ce se intampla ? Spun asta deoarece am evacuarea rupta. Mai exact la toba intermediara s-a mancat un inel de sudura si imi scoate ceva sunete de acolo. La rar daca ma duc asa cu ea, exista pobilitatea sa nu ma primeasca ?
numai bine gplistii mei si la multi ani! confirm si eu profesionalismul oamenilor lui Andrei de la Alternative Fuel System. in martie se implinesc 3 ani de cand am "bomba" in masina si ma declar f multumit. un alt plus, cel putin cand am montat eu (nu stiu daca mai e valabil azi), a fost ca am putut plati in rate suma cu pricina. ca sa fie si mai clar, atunci lucrau cu o banca de la care aveam un card de cumparaturi. ptr mine, asta a fost un argument suplimentar, fiindca, nu-i asa, una e sa dai 2300 lei banii jos si alta in 6 transe.
Last edited by iulianscutaru; 6 January 2016, 15:07.
@Andrei.TMT - in termen de max. 30 zile de la data montarii instalatiei GPL trebuie sa te prezinti la RAR pt. omologare. In Bucuresti poti face omologarea doar la RAR Voluntari cu programare prealabila. Eu am facut programare online si am gasit liber dupa vreo 4-5 zile.
In legatura cu problema din evacuare nu stiu ce sa zic deoarece fac si teste pentru noxe si sa nu apara probleme (la mine s-au luat de LED-urile montate in catadioptrii, fara legatura cu instalatia GPL).
Ce nu stiu, daca trebuie mers si la Politie pentru a face modificari si in talon - aici poate ne ajuta cineva care a trecut prin asta.
Bafta in Noul An tuturor colegilor.
Am uitat sa precize ca taxa la RAR este de 180 RON.
Last edited by guestx; 9 January 2016, 15:02.
Reason: Automerged Doublepost
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Din cate stiu nu este obligatoriu sa se meargă la politie
Am am omologat la RAR si cam atat
Ulterior am facut si ITP-ul si nu au comantat nimic cei de acolo avand trecută instalatia in carte
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment