Pentru cei care au instalat recent, montatorii au grija la protectia anticoroziva a gaurilor din caroserie (cele date de ei)? Ma refer la fixari de rezervoare, vaporizator, treceri de conducte etc. Dau si ei cu un spray cu zinc, un mastic dupa ce pun suruburile sau nimic?
PRETURI Si CALITATE La Firmele De Montaj GPL - FEED-BACK-uri
Collapse
X
-
-
Originally posted by ady-v View Postastazi la ora 9 am programare pt stag 200 la ultragaz,revin dupa cu pareri despre ce si cum....
gata,montaj profesional,durata 2 ore,revin cu impresii dupa ceva km.
Pentru comparatii printre alte informatii,cei care instaleaza ar fi bine sa posteze si informatii referitoare la pret:
1.modelul instalatiei GPL
2.tipul si capacitatea rezervorului de gaz ales
3. pretul total la montatorul respectiv.
Si aceasta informatie poate adauga un plus sau un minus pentru montator,cea referitoare la protectia anticoroziva a gaurilor care se dau in caroserie.
Foarte buna mentiunea facuta de @einstein1984 Pentru cei care au instalat recent, montatorii au grija la protectia anticoroziva a gaurilor din caroserie (cele date de ei)? Ma refer la fixari de rezervoare, vaporizator, treceri de conducte etc.
Comment
-
Originally posted by Busgan View PostFelicitari pentru instalare GPL.
Pentru comparatii printre alte informatii,cei care instaleaza ar fi bine sa posteze si informatii referitoare la pret:
1.modelul instalatiei GPL
2.tipul si capacitatea rezervorului de gaz ales
3. pretul total la montatorul respectiv.
Si aceasta informatie poate adauga un plus sau un minus pentru montator,cea referitoare la protectia anticoroziva a gaurilor care se dau in caroserie.
Foarte buna mentiunea facuta de @einstein1984 Pentru cei care au instalat recent, montatorii au grija la protectia anticoroziva a gaurilor din caroserie (cele date de ei)? Ma refer la fixari de rezervoare, vaporizator, treceri de conducte etc.MCV 1.6 GPL
Comment
-
ieri am facut revizia de 1000 km,au reglat un pic consumul[era 10%,cam mare circul cam 30% in bucale si restul afara],au reglat plutitorul pt ca mergeam cam 200km pe rosu.oamenii cam acri pt ca i-am pus la treaba.in schimb sunt foarte multumit de tomasetto.MCV 1.6 GPL
Comment
-
GPL pe 1.6 16v
Salutare
Ce instalatie GPL mi-ati recomanda pt un motor 1.6 16v?
Pt cei din Galati, unde se monteaza instalatie GPL la noi in oras si cat ajunge?
Comment
Comment