Am desfacut busonul azi sa bag gaz (mai avem ceva in rezervor ) si a inceput sa iasa gazul pe acolo. De ce? Ce trebuie facut? S-a blocat bila?
Iese Gaz Pe Unde Bag Gaz
Collapse
X
-
Originally posted by al3xlove View PostAm desfacut busonul azi sa bag gaz (mai avem ceva in rezervor ) si a inceput sa iasa gazul pe acolo. De ce? Ce trebuie facut? S-a blocat bila?
Du-te undeva in aer liber si lasa cateva secunde busonul desfacut si vei vedea ca nu va mai iesi.Logan GPL 1.4
Comment
-
poti sta linistit ca nu o sa iasa prea mult gaz o sa iasa numai ce e pe teava care e pana in butelie asa se intampla la mai multe masini. ca sa stai linistit ca nu o sa pierzi gaz poti sa apesi cu o surubelnita pe bila pana iese tot gazul de pe teava. asta ca sa nu mergi cu gazul taras.ala micu cu loganu' gri cu dungile alea' mici portocalii
Comment
-
ca sa nu mai stai cu frica dute la service sa iti schimbe supapa aia de alimentare daca e in garantie nu te costa nimic. eu stiu sigur ca nu are cum sa iasa gaz din butelie pt ca are o supapa care nu ii da voie sa iasa. eu lucrez la un peco de vreo 5 ani si stiu ce spunala micu cu loganu' gri cu dungile alea' mici portocalii
Comment
-
o sa termin gazul si o duc la revizie pt gpl. apropo la revizie ce trebuie schimbat? filtrul gazos , lichid si plamanul?
Originally posted by stefano xlf View Postacolo ai o bila si un arc care o tine anpinsa si nu da voie la gas sa easa
uitate mai bine sa nu fi apucat ceva acolo antre bila si margina de etansare sau posibil putina geata de la condens
succes
Comment
-
stiu ca iti schimba doar filtrele altceva nu stiu ca nu am masina pe gpl si nici nu am fost curios
in cazul in care a prins bila mizerie sau gheata,ma rog..., impingi bila putin cu surubelnita sau cu cheia de la masina daca nu ai altceva la indemana si nu ar trebui sa mai iasa gaz
ps: am uitat sa itit spun vezi ca gazul provoaca arsuriala micu cu loganu' gri cu dungile alea' mici portocalii
Comment
Comment