Iese Gaz Pe Unde Bag Gaz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iese Gaz Pe Unde Bag Gaz

Am desfacut busonul azi sa bag gaz (mai avem ceva in rezervor ) si a inceput sa iasa gazul pe acolo. De ce? Ce trebuie facut? S-a blocat bila?

acolo ai o bila si un arc care o tine anpinsa si nu da voie la gas sa easa
    uitate mai bine sa nu fi apucat ceva acolo antre bila si margina de etansare sau posibil putina geata de la condens
    succes

Comment

Originally posted by al3xlove View Post
      Am desfacut busonul azi sa bag gaz (mai avem ceva in rezervor ) si a inceput sa iasa gazul pe acolo. De ce? Ce trebuie facut? S-a blocat bila?
      Se mai intampla sa iasa o cantitate limitata de gaz cand desfaci busonul, dar se opreste dupa cateva secunde.

Du-te undeva in aer liber si lasa cateva secunde busonul desfacut si vei vedea ca nu va mai iesi.
      Logan GPL 1.4

Comment

poti sta linistit ca nu o sa iasa prea mult gaz o sa iasa numai ce e pe teava care e pana in butelie asa se intampla la mai multe masini. ca sa stai linistit ca nu o sa pierzi gaz poti sa apesi cu o surubelnita pe bila pana iese tot gazul de pe teava. asta ca sa nu mergi cu gazul taras.
        ala micu cu loganu' gri cu dungile alea' mici portocalii

Comment

multumesc pt sfaturi, dar azi am desfacut busonul de vreo 5 ori sa vad daca mai iese si tot iese. + ca nu am putut sa scot de tot busonul ca iese si mai mult si nu pot sa il pun inapoi asa repede.

Comment

ca sa nu mai stai cu frica dute la service sa iti schimbe supapa aia de alimentare daca e in garantie nu te costa nimic. eu stiu sigur ca nu are cum sa iasa gaz din butelie pt ca are o supapa care nu ii da voie sa iasa. eu lucrez la un peco de vreo 5 ani si stiu ce spun

Comment

pai poate s-a stricat supapa de care zici, si nu pe unde bag gaz.

Comment

ca sa iti dai seama daca sa stricat poti inchide robinetul de la butelie si pe urma te uiti daca mai iese

Comment

si robinetul unde il gasesc?

Comment

este chiar pe butelie ai doi robineti unul pt teva care duce la motor si unul pe teava de alimentare

Comment

o sa termin gazul si o duc la revizie pt gpl. apropo la revizie ce trebuie schimbat? filtrul gazos , lichid si plamanul?

Originally posted by stefano xlf View Post
                      acolo ai o bila si un arc care o tine anpinsa si nu da voie la gas sa easa
                      uitate mai bine sa nu fi apucat ceva acolo antre bila si margina de etansare sau posibil putina geata de la condens
                      succes
                      S-ar putea sa fie gheata ca pana acum nu a mai facut. O sa o pun maine la soare daca o sa fie.
                      Last edited by al3xlove; 3 February 2011, 21:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

stiu ca iti schimba doar filtrele altceva nu stiu ca nu am masina pe gpl si nici nu am fost curios

in cazul in care a prins bila mizerie sau gheata,ma rog..., impingi bila putin cu surubelnita sau cu cheia de la masina daca nu ai altceva la indemana si nu ar trebui sa mai iasa gaz

ps: am uitat sa itit spun vezi ca gazul provoaca arsuri
                        Last edited by fushion; 3 February 2011, 21:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu e periculos, daca fac vreo scanteie cu surubelnita?

Comment

nu man nu ai cum sa faci scanteie pt ca bila e din bronz

daca erai din buzau dadeam o fuga pana la tine si iti aratam

Comment

O sa torn niste apa fiarta pe supapa sa se topeasca gheata si daca tot mai iese il las sa iasa tot sa vad cat timp iese.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google