ti-am spus doar mai sus ca e posibil sa nu fie gheata si din cauza asta trebuie sa impingi bila inauntru
Iese Gaz Pe Unde Bag Gaz
Collapse
X
-
-
hai sa iti spun cum procedezi iei o surubelnita te duci la masina ii dai capacul jos pui surubelnita pe bila si ii dai un pod de palma. asta e tot nimic mai simplu si stai linistit ca nu face scanteie. si daca ti-e frica te urci frumos in masina te duci la o statie peco care are gpl si il rogi pe ala frumos sa iti bage pistolul putin si se aranjeaza bila sau alimentezi si tu de 20 de lei )
hai ca am transformat forumul asta in messengerala micu cu loganu' gri cu dungile alea' mici portocalii
Comment
-
La revizie iti schimba ambele filtre fara nici un plaman. eu cand am facut prima revizie la dacia cel de acolo mi-a umblat si in portbagaj la butelie. A desfacut ceva pe la ea si s-a auzit ca un aer iesit. La cea dea doua revizie am facut-o la particular si mi-a schimbat filtrele. Si mai pune laptopul pe ea sa vada ce erori ai.
Comment
-
Mersi iriniel24, de calc nu stiam.
Azi am terminat gazul si BILA nu mai revine probabil s-a dus arcul. Poze mai jos:
04022011005.jpg
04022011006.jpg
04022011009.jpg
04022011010.jpg
04022011012.jpg
04022011007.jpg
La revizie schimb si supapa.
In concluzie eu nu am acea valva intre rezervor si teava de alimentare? sau e defecta?Last edited by al3xlove; 4 February 2011, 15:20.
Comment
-
Originally posted by stefano xlf View Postacolo ai o bila si un arc care o tine anpinsa si nu da voie la gas sa easa
uitate mai bine sa nu fi apucat ceva acolo antre bila si margina de etansare sau posibil putina geata de la condens
succes
Nu va faceti griji ca nu se intampla nimic !!!!
Comment
-
@givali are dreptate nu exista nici un arc acolo presiunea este cea care tine bila impinsa
in legatura cu supapa din butelie ea se deschide cand ramai fara gaz si mai ia si din gazul care ramane pe teava din cauza asta a ramas bila inauntruala micu cu loganu' gri cu dungile alea' mici portocalii
Comment
-
Salut.
Nu stiu ce sa zic,nu am patit asta.Si nici nu-mi doresc.
Dar totusi,baga de 5lei gaz si vezi daca mai face figuri supapa.Crde c a presiune impinge aceea bila si inchide orificiul.
Daca nu inchide e posibil sa fie defecta.Totusi merita sa incerci.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment