Iese Gaz Pe Unde Bag Gaz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ti-am spus doar mai sus ca e posibil sa nu fie gheata si din cauza asta trebuie sa impingi bila inauntru
    ala micu cu loganu' gri cu dungile alea' mici portocalii

Comment

Am inteles, dar nu pot impinge bila cat timp iese gaz, mi se pare periculos. Si daca e mizerie de unde sa intre???

O sa ma duc maine unde alimentez si poate ma rezolva vanzatorul, el trebuie sa mai fi intalnit asa ceva.
      Last edited by al3xlove; 3 February 2011, 22:03.

Comment

hai sa iti spun cum procedezi iei o surubelnita te duci la masina ii dai capacul jos pui surubelnita pe bila si ii dai un pod de palma. asta e tot nimic mai simplu si stai linistit ca nu face scanteie. si daca ti-e frica te urci frumos in masina te duci la o statie peco care are gpl si il rogi pe ala frumos sa iti bage pistolul putin si se aranjeaza bila sau alimentezi si tu de 20 de lei )

hai ca am transformat forumul asta in messenger

Comment

Ok . o sa bag maine niste gaz sa vad ce si cum si postez aici finalul. ms pt ajutor

Comment

nu ai pt ce mi-a facut placere

Comment

La revizie iti schimba ambele filtre fara nici un plaman. eu cand am facut prima revizie la dacia cel de acolo mi-a umblat si in portbagaj la butelie. A desfacut ceva pe la ea si s-a auzit ca un aer iesit. La cea dea doua revizie am facut-o la particular si mi-a schimbat filtrele. Si mai pune laptopul pe ea sa vada ce erori ai.

Comment

Mersi iriniel24, de calc nu stiam.
                Azi am terminat gazul si BILA nu mai revine probabil s-a dus arcul. Poze mai jos:

04022011005.jpg

04022011006.jpg

04022011009.jpg

04022011010.jpg

04022011012.jpg

04022011007.jpg

La revizie schimb si supapa.

In concluzie eu nu am acea valva intre rezervor si teava de alimentare? sau e defecta?
                Last edited by al3xlove; 4 February 2011, 15:20.

Comment

Originally posted by stefano xlf View Post
                  acolo ai o bila si un arc care o tine anpinsa si nu da voie la gas sa easa
                  uitate mai bine sa nu fi apucat ceva acolo antre bila si margina de etansare sau posibil putina geata de la condens
                  succes
                  Eu zi ca acolo este DOAR o bila !!! Presiunea gazului din butelie tinde sa impinga bila in exterior si astfel se face etansarea . Am patit si eu asa ceva si am desurubat dopul de plastic de pe orificiul de alimentare si a iesit putin gaz lichid , dupa care s-a oprit . Cred ca ascest fenomen se datoreaza diferentelor de temperatura si presiune dintre mediul ambiant si interiorul buteliei de gpl . Se intampla mai ales iarna .....
                  Nu va faceti griji ca nu se intampla nimic !!!!

Comment

@givali are dreptate nu exista nici un arc acolo presiunea este cea care tine bila impinsa
                    in legatura cu supapa din butelie ea se deschide cand ramai fara gaz si mai ia si din gazul care ramane pe teava din cauza asta a ramas bila inauntru

Comment

Nu stiu ce sa zic, cand mai aveam putin gaz tot iesea gazul. Presiunea ce facea?
                      o sa intreb cat de curand. Ai logan gpl?

Comment

Salut.
                        Nu stiu ce sa zic,nu am patit asta.Si nici nu-mi doresc.
                        Dar totusi,baga de 5lei gaz si vezi daca mai face figuri supapa.Crde c a presiune impinge aceea bila si inchide orificiul.
                        Daca nu inchide e posibil sa fie defecta.Totusi merita sa incerci.
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

la mine mai scapa cand scote pistolul 1-2 pufuri pana se aseaza bila. daca ai tomasetto, da o fuga la agrom cu caietul de garantii la tine si ti-o repara ei garantat!

Comment

S-a rezolvat problema cu gazul. Era din cauza presiunii care mi-o bagau la pompa, asa ca am mers in alta parte si nu mai iese gaz, bila sta impinsa etans.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google