Am oprit masina fara probleme si dupa o ora de staionare sa aprins indicatorul poluare. Ce am observat ca atunci cind motorul este rece consumul la plecarea de pe loc este de 50% apoi ancepe sa scada si se opreste la 8-9% si motorul are mai multa viata dar nu merge normal si indicatorul binenteles aprins.Poate sa fie defect un injector de gpl dar ami face la fel si pe benzina si cred ca eram pe benzina cand mi s-a aprins martorul
Probleme La Motor Martorul Poluare Aprins Permanent
Collapse
X
-
cauze
Pot fi multe cauze.Benzina proasta,functionare defectuasa la ceva aprindere sau injectie,etc.Alta cauza poate fi dereglarea jocului la supape.La instalatiile after marchet,intrucit scaunele de la supape nu sint ramforsate,trebuie reglati tachetii.Daca ai peste 25000 de km de cind ai bagat gpl,pot aparea oricind probleme din aceasta cauza.Simtomele sint urmatoarele:mers neregulat motor,nu mai trage bine in sarcina,rateuri,aprindere martor poluare.Nu e musai sa le ai pe toate,dar ceva semne da inainte.Oricum,fa un reglaj la tacheti daca la service nu gasesc nimic la aprindere sau injectie.
Nu mai folositi "quote" ca sa raspundeti la postul de dinainte!Last edited by Seba; 8 February 2011, 16:32.
-
Astazi sa antamplat minunea sa stins martorul poluare si masina a anceput sa mearga ca anainte adica foarte bine si nu mai consuma.DECI MAI AVEM DE ANVATAT. Nu am mai mers pe gpl (asa am crezut ca e mai bine)si numai pe benzina pana aproape am terminat ce aveam an rezervor si a trebuit sa alimentez ACUM SA ANTAMPLAT MINUNEA dupa ce am alimentat imediat sa stins martorul poluare (AN CONCLUZIE BENZINA JALNICA)
Am uitat sa spun instalatia gpl este din fabrica si am doar 30000 km
cu siguranta mai avem de invatat ... sa scriem in primul rand .
Comment
-
cand ramai cu benzina putina in rezervor asa se pateste pe gpl de acum incolo
redAttached Files
,,DE_TOATE,,
Comment
-
rulez pe gpl
cand trece din benzina pe gpl si esti in stationare (astepti sa se incalzeasca masina)
se aprinde intermitent sau sta aprins
spune in ce conditii
cand sunt filtrele infundate de regula sare in benzina, in sarcina
,,DE_TOATE,,
Comment
-
Originally posted by george7819 View PostSalutare
Am si eu o mare dilema, la mine se aprinde indicatorul de senzor antipoluare dar numai cand rulez pe GPL.Voi care ar credeti ca ar fi cauza, filtrele de gaz or fi cauza....
P.S pe benzina nu se aprinde acel martor deantipoluare
Comment
-
se aprinde martorul gen "motor"culoare galben din bord
Nu stiu ce semnifica la logan.la alte masini poate semnala mai multe defecte.am uitat sa mentionez,am un logan 1.4 mpi gpl din fabrica ,55.000 km.efectiv am observat ca palpaie la semafor asta de cateva zile.ma putwti ajuta?
Comment
-
nu am mai avut pana acum masina pe gaz.loganul il am de cateva saptamani si nu stiam ca are filtre la instalatia de gaz.unde as putea gasi ceva despre intretinerea instalatiei GPL?
nu trage masina ,am trecut o pe benzina si vad ca nu e nici o diferenta de putere.de cand merg numai pe benzina nu mai palpaie becul cu pictograma asemanatoare unui motor(galben).aveti idee ce semnificatie are acesta?
Comment
Comment