Miros De GPL In Interior.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Miros De GPL In Interior.

Salut,

Am un Logan de 1.6 Mpi, instalatie LR (nu e pusa de fabrica, dar este identica cu cea de fabrica) si atunci cand imi trece pe gaz incepe sa miroasa in interiorul autoturismului a gaz. Stie cineva de unde poate fi. Am fost cu ea la service, am verificat toate furtunele, nu scapa pe nicaieri.
    Aveti idee de unde poate fi, ati mai avut problema asta?
    ASIGURARI ONLINE 24h - oriunde in RO : RCA + CASCO + LOCUINTE

Mirosul persista tot timpul sau doar dupa ce trece pe gpl un scurt timp si atat??
    intreb deoarece cand e foarte frig afara si la mine dupa ce trece pe gpl si dau drumul la aerul cald parca se simte un miros usor de gaz. Dar din cate am observat eu sunt gazele dupa teava de esapament cand masina sta pe loc.

Comment

Salut, scuze de intarziere cu raspunsul.
      Mirosul este prezent doar atunci cand masina trece pe Gpl si doar un scurt timp, dar ma indoiesc ca mirosul provine de la gazele de pe teava de esapament pentru ca la mine miroase si cand sunt in mers.

Comment

nu stiu ce sa zic atunci. incearca sa te duci sa-i faci un alt test un alta parte.

Comment

Mda, m-am gandit si eu la asta, numai ca m-am tot dus si am tot dat bani si tot nu s-a rezolvat. Nu stiu ce sa ma mai fac.

Comment

verifica cu propriul tau nas daca nu cumva scapa gaz pe langa filtrele de faza lichda sau gazoasa.....eu cand am umblat la faza lichida prima oara nu am asezat corect garnitura si cam scapa. la a doua incercare a etansat perfect si nu am mai simtit nimic! cat despre service, treci pe la unii mai seriosi, ca sigur se rezolva!

Comment

Zimi tu unuii serios daca ai cunostinta. Eu am ramas fara ideii.

Comment

agrom.ro, ultragaz.ro, sebigaz de la buzau....

Comment

Sebigaz de la Buzau lucreaza si cu Landi Renzo?

Comment

cred ca lucreaza cu oricare, sincer. da-le un telefon si intreaba-i

Comment

Rezolvat, era de la vaporizator. Cele 5 suruburi erau slabite.

Comment

eu deja ma pregateam sa dau un raspuns despre amestec bogat,despre....etc , ce bine ca ai dat repede raspunsul si ne-ai scutit de...aberatii.

si vrei sa spui ca nu s-a vazut la probele de etansare
                        mai ales ca zici ca ai fost la mai multi mesteri
                        sa nu ne ei cu faza ca la probe erau piesele calde si ca erau dilatate ca.. ca..
                        cu putina spuma rezolvai de mult.

,,DE_TOATE,,

Comment

Originally posted by kti View Post
                          eu deja ma pregateam sa dau un raspuns despre amestec bogat,despre....etc , ce bine ca ai dat repede raspunsul si ne-ai scutit de...aberatii.

si vrei sa spui ca nu s-a vazut la probele de etansare
                          mai ales ca zici ca ai fost la mai multi mesteri
                          sa nu ne ei cu faza ca la probe erau piesele calde si ca erau dilatate ca.. ca..
                          cu putina spuma rezolvai de mult.

NU stiu ce sa zic sincer. Eu ma bucur ca am reusit sa rezolv problema. Pai sincer sa-ti zic cand au dat cu spuma nu a iesit nimic. Ma gandesc ca nu era desfacut ata de mult incat sa se vada la spuma. Oricum acum masina merge ceas, inca sunt putin nedumerit de consum dar ma gandesc sa este inca frig afara si din cauza asta consumul este putin crescut, dar asta este deja o alta problema.

Comment

nedumerit adica cat ai consumul
                            daca stai cu ea mult la relantiu o sa arate un consum de te doare capul insa scade imediat la drum pt ca se face calculul la nr de km asa ca nu te speria

,,DE_TOATE,,

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google