Omologare Instalatie Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Omologare Instalatie Gpl

Am si eu o nelamurire , mergi la service unde iti monteaza gpl cu toate in regula, iti da certificatul de conformitate sa te duci la rar sa ti-o treaca in cartea masinii.
    Intrebarea este daca iti mai verifica si altceva la masina decat montajul instalatiei gpl si noxele , cum ar fi directie , frane , articulatii. Masina corespunde din toate punctele de vedere dar este veche si s-ar putea lega de orice.
    Multumesc si astept raspunsuri !
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

se continua aici
    numai bine.

ps:posibil sa-ti verifice[dar sincer nu stiu]eu am avut masina mai noua.
    dar de verificat verifica noxe, montajul inst.,seria buteliei.si actele de cumarare inst. si unde sa efectuat montajul
    Last edited by Augustin-Yng; 2 March 2011, 15:41.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

nu verifica nimic ce nu tine de gaz
      ii face test la gazele de esapament, verifica seriile de la butelie si ce mai vad ei pe acolo, actele si cam atat..poate sa mearga si intr-o roata masina

Comment

Multumesc, vineri am o programare la Ultragaz in Bucuresti sa montez o instalatie Tomasetto pe o supernova cu rezervor cilindric de 28l , sa mai ramana ceva loc in portbagaj , iar luni programare la rar, sper sa nu fie vreo problema , ca parca are un pic joc bieleta stanga, om vedea, daca ma respinge o fac si asta e . Sper sa fi facut o alegere buna cu Ultragaz, din cate am citit pe la voi pe aici prin forum mi-am format o parere buna despre ei , acum om vedea ...
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

daca nu faci si itp, ci doar omologarea la instalatia de gpl, nu iti verifica mecanica...sau orice altceva inafara instalatiei de GPL

Comment

Originally posted by cristitranca View Post
            nu verifica nimic ce nu tine de gaz
            ii face test la gazele de esapament, verifica seriile de la butelie si ce mai vad ei pe acolo, actele si cam atat..poate sa mearga si intr-o roata masina
            plus:

seria motor si caroserie pt ca este normal ca identificare.
            fotografiaza instalatia cum este montata pt baza de date.
            se scrie in cartea de identitate instalatia gpl.
            se plateste pt acestea ca doar nu este moca.
            etc...
            dar sa sti ca ar fi de preferat sa faci si inspectia tehnica nu obligatoriu la ei
            pt ca in momentul in care expira itp-ul trebuie facut si la gpl.
            stai linistit ca au avut grija instalatorii gpl sa regleze gazele
            bafta si...drum bun!

,,DE_TOATE,,

Comment

a?
              mie mi-au facut , cand a fost de facut, ITP la dacia cu gpl omologat,in aceeasi "manopera"...doar ca a verificat noxe si pe gpl

Comment

la msinile benzina + gpl este normal sa se faca noxe la ambele
                de aceea recomandam eu sa se faca itp odata cu omologarea ca sa scapi de o grija in plus.

,,DE_TOATE,,

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google