Instalatie GPL SH ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Instalatie GPL SH ?

Azi am vazut un logan de 1.4 cu gpl. functiona impecabil. Proprietarul vroia sa vanda instalatia de GPL cu 200 de euro pentru ca ulterior sa vanda si masina. Am inteles ca multi cumparatori se feresc de masinile pe GPL pentru diferite motive. Intrebarea e : " Se merita instalatie GPL sh ? " mult mai ieftina , dar fara garantie. De schimbat de pe o masina pe alta se mai adauga 400 lei la firma care a "montat" initial instalatia cu factura cu tot.

uitati-va si aici .

ii pun in legatura.
    Last edited by Costi-bc; 7 March 2011, 19:25. Reason: Automerged Doublepost
    o/____\o
    (i)
    .........

da-mi te rog frumos un link cu anuntul omului

Mersi mult

Comment

dar pareri ceva? incep eu. daca mi-as lua alt logan (si nu numai) sh benzina , s-ar merita gpl sh . cu 300 de euro pun instalatie omologata rar si in maxim 15.000 km mi-am recuperat investitia.
      o/____\o
      (i)
      .........

Comment

PAi depinde daca ala de vinde instalatia mai are certificatul de conformitate, ca s-ar putea sa nu o poti omologa pe masina ta. In plus, tine cont si de manopera, ca daca nu cumperi instalatia de la serviceul care monteaza, ora de manopera e mai scumpa.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

am tinut cont si de manopera. instalatia era montata exact unde am intrebat (singura firma de montaj gpl din Bacau). acesti au zis ca pt 400 lei o dau jos si o remonteaza , apoi emit si actele necesate la rar.
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

Atunci e bine. Insa trebuie sa tii cont ca membrana vaporizatorului si injectoarele de gaz de exempluau si ele o durata de viata limitata (necesitand inlocuire dupa un anumit rulaj). Adica chilipirul e in functie si de rulajul masinii de pe care iei instalatia.
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

si de NE-norocul fiecaruia

,,DE_TOATE,,

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google